![]() |
18 Ağustos çeşme tarafı
Daha önce sizlerle paşlaştığım gibi aslında niyetimiz çiftlik kıyısında geceden tekneyle avlanmaktı ama son anda bir aksilik dolayısıyla gerçekleştiremedik:'(
Daha sonra karadan avlanmaya karar verildi. netice aşagıdadır: Yine kiloluk yok...:'( :'( :'( Kaçak çipuraların yemi nazlı yediklerini bilirim ama bu hafta ilk kez bu kadar isteksizdiler.. Hayret ettim.. Yengeçlerin üzerine basıp iğneden çıkarmadan bırakıyorlardı. sülünezi yine aynı çekiştirip bırakıyorlardı. Bu kadar isteksiz beslendiklerini ilk kez gördüm. mevsim değişikliği diyorum ama ??? Deniz çipurasına denk gelmedik. zaten daha geçitlerine var.. sabırsızlıkla bekliyoruz. onun yemi alıp götürüşü bambaşka...:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Mehmet abi insaf diyorum başka bişey demiyorum fotoları açmadan yazıyı okudum herhalde hep ufak balık vardı diye düşündüm. Açınca şok geçirdim :D çupra ve levrek var karagözlerde eşantiyon ayrıca sargosta gayet güzel daha ne olsun :)
|
sadece izmir mi?
istanbul'da forumdan kimse yok mu acaba?? |
olmazmı ben B.Çekmece+Çatalca
|
Döktürmüşsün abi helal olsun tebrik ederiz.Başarılarınızın devamını dileriz ;).
|
Daha ne olsun :) Mehmet uzatmış ayakları gunun yorgunlugu ustunde Mutlu Gururlu :) Tebrikler superler
|
Tebrikler Mehmet ,ha bir de seni memnun edecek bi av olmuş olsa heralde ganimeti taşımak için kamyonet gerekecek.Güzel bir av çıkarmışın kardeşim paylaşım için de teşekkürler.
|
Alıntı:
|
tebrikler mehmet bu zaman nedir böyle bende anlamadım :rolleyes: bence haklısın. yinede sitres atmışsın kardeş
|
kardesım bende çesmedeyım su anda,,bura hangı taraf?? av muhtesem olmus tebrikler ayrıca..
|
Saat 19:27. |