![]() |
Tatil 2007 Av sonrasi
Ve yine Yakaladikdan sonra afiyetle yerken - hem Izgara hem tavada bu sokar baliginin tadi bir baska ... cok tavsiye ederim :D :D buyurun arkadaslar hepberaber .
selamlar - rastgelsin [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] |
Abi yapma etme canımız çekiyor :) asıl ben videoları bekliyorum şu balıkları bir canlı canlı görelim :D
|
Alıntı:
selamlar |
Yasin ne yapmışsın öyle kurutmuşsun denizi:)
rakıda ayrı bir güzellik katmış masaya,afiyet olsun. |
ne yaptın yasin kardeş açıktım yahu:D :D afiyet şeker olsun kardeş
|
Alıntı:
Insallah tekrarini yasariz :) selamlar |
Alıntı:
Eyvallah Ridvan Kardes gel buyur beraber olsun ... bende suan baktikca resimlere tekrar aciktim yahu .... dolabta getirmis oldugumuz sokarlardan vardi , cikarip yesemmi ne :) :D :D :D |
Yasin afiyet bal şeker olsun yarasın et olsun kardeşime. Sokar balıklarını rakı sofralarında ağırlamışsın, yakışır. RASTGELSİN
|
Alıntı:
Eyvallah Haldun Kardes ... Akdenizin yöresinin en leziz baliklarindan sokar , darisi sizlere :D :D selamlar - rastgelsin |
abı valla canımız çekiyor ya yapma
|
Saat 17:27. |