![]() |
Phaselis 08/2007 SOKAR AVI
Merhaba Arkadaslar
Ve beklenen Videolar bitti ... simdilik sokar avi görüntüleri - Babam ve Ben :deli: :deli: selamlar - rastgelsin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yasin abi ağlamak istiyorum :'( ne kadar güzel bir yer su ne kadar temiz rengi harika gelicek yıl tüm site sakinleri para toplayıp beni o koya tatile yollamazsanız vallahi kapatır giderim siteyi :D:D:D:D:D:deli:
|
Alıntı:
Ayrica o yörenin tüm sahil kismi mavi bayrak altinda Ödüller almisdir - yani cok temiz . selamlar - rastgelsin |
Arkadaslar ben o gördügümüz baliklardan yedim :D
Gecen hafta bahsetmistim Kefalleeeer adli konuda.Iste ordaki baliklari bu baliklar :D Biz gurbet elde yilda birkac defa anca yiyiyoz Ömer AMcam sayesinde (Yasin Abimin babasi).... Siz orda her hafta cupra isparoz löpür löpür götürüyosunuz... :D |
Malesef youtube den üyelik ismimi sildigim icin bu videolarda silinmis ... ama bende gene var bir ara tekrar yüklerim... kusura bakbayin lütfen .
selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
rauf abi selam .. ya inan kizdim youtuba sildim heheheh ama sorun degil abi ..videolar bende var , tekrar üye oldum. yakinda yaparim - bazen youtube den ayni IP adress üzerinden karisik sitelere ve videolara girmis bizim arkadas benim üzerimden bende kizdim sildim, sorun yok ama olsun dedim.:deli: :deli: :deli: selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet biliyorum abi .... ama birde benim adima yorum yapmis ise bu kelek ... ozaman olmuyor degistirmek yetmiyor ;) mecbur kaldim. Kabahat bende neden verdiysem password tu ?? neyse bitti zaten ... simdi yeniden üyeyim :deli: ... selamlar |
Ne zaman yayınlayacaksın
Yasin Merhaba
Bende merak ettim doğrusu. Kısa zamanda yayınlarsan bizi memnun edersin. Şimdiden teşekkürler. |
Saat 19:13. |