![]() |
Hoşbulduk
merhabalar,
bir suredir izledigim bu forumda gordugum alcakgonullu ve paylasımcı yaklasımlar beni foruma uye olmaya ozendirdi. degisik gorus ve tecrubelerden yararlanmak umuduyla, hosbulduk.. |
Aramıza hoşgeldiniz :) Sizinde katılımlarınızla bu güzel ortam dahada güzel hale gelecektir eminim ki.
|
jekfer abi aramıza hoş geldin. rastgele.
|
Bu güzel ortama hissettiğiniz sıcaklığın başkalarına da hissetirilmesine katkıda bulunacağınız temennisi ile ,aramıza hoşgeldiniz.
|
bu guzel dilekler iyi bir karar vermis oldugumun gostergesi bence, tekrar tesekkurler..
Alanya ve Izmir is yasamımın belli donemlerine ait guzel anılara evsahipligi yapmıslardır. Insanlarının sıcaklıgı yanıtlarınızdan belli oluyor saglıcakla kalın.. |
Jekfer kardeşim merhaba hoşgeldin.. aramızda güzel zamanların olacak...
mazur gör merak ettim imzandaki .. TSSF **DE/110532 TB0CBB nedir ?? |
jeffer abi aramıza hoş geldiniz.gözlemlerinizde yanılmadığınızı göreceksiniz.burası benim ailem gibi gün gelir takışırız gün gelir gülüşürüz.ancak kalp kırmamaya özen gösteririz.umarım sizlerde paylaşımlarınızla kalıcı yerinizi bulmuş olursunuz.sağlıcakla kalın saygılar...
|
Alıntı:
TB0CBB ( B Sınıfı Amator Radyocu Cagrı Isareti-Tango Bravo Sıfır Carli Bravo Bravo) Kısaca acılımları bu sekilde.. |
hoşgeldiniz hayırlı olsun livarınız balıkla dolsun
|
Alıntı:
|
Saat 14:11. |