![]() |
selam aylar sonra rast gelsin
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]arkadaşlar baya bir zaman dır yoktum saglık nedenlerimden dolayı şimdi bu gün yaptıgım ilk av sezonumun resimlerini koyuyorum siteye hadi herkese rastgele...:helal:
|
evet buda devamı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Mercanları bol bol görürüz artık :) tebrikler Hamdi abi
bu arada geçmiş olsun |
tebrikler hamdi abi valla iyi tutmuşsun hade geçmiş olsun sana bundan sonra sağlına dikkat edersin inşallah hade sana rastgele :)
|
hamdi bey ilk olarak geçmiş olsun,en çok sağlığımıza dikkat edelim değeri hep kaybettikten sonra biliniyor. avınız da çok bereketli geçmiş maşallah,devamını da bekleriz.
|
Hamdi kardeşim öncelikle aramıza katılmış olmana çok memnun oldum..hoşgeldin ve şansının devamlı olmasını dilerim
|
hamdi arkadaş dönüğşün bayağı bereketli olmuş,tebrikler. rastgele.
|
çok iyi bir av olmuş her türlü balığın yakalama zevkine varmışsınız afiyet olsun rastgele
|
hamdi hocam geçmiş olsun herzaman önce sağlık.dönüşün muhteşem olmuş ama bereketli olsun ellerine sağlık..tebrikler hocam..
|
tüm arkadaşlarıma teşşekkür ederim artık saglıgıma daha çok dikkat ediyorum yaşta ilerledi o yüzden daha sıkı giyiniyorum balıga çıkarken.yarında çipuraya çıkıcaz allah nasip edecekmi bi bakalım herkese rastgelsin ...
DOSTLUKLAR BAKİ KALIRSA GÜZELDİR |
Saat 18:50. |