![]() |
barınakta teknem battı
dünkü fırtınada teknem bağlı olduğu barınakta battı.teknede hasar çok.moralim çok bozuk.
|
yılmaz geçmiş olsun çok üzüldüm..umarım en kısa zamanda tamiri biter
|
Yılmaz abi geçmiş olsun. Umarım tamirat işleri fazla pahallıya patlamaz bir an önce tekneni denize sağ selamet indirirsin.
|
geçmiş olsun yılmaz,inşallah tez zamanda denize atarsın..
|
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
|
Gecmiş olsun yılmaz acını paylaşıyorum tekne kayp etmenin ne demek olduğunu bilirim canın sağ olsun selamlar.
|
Yılmaz kardeşim geçmiş olsun ...aynı olay benimde yıllar önce istanbulda lodosta başıma gelmişti.. ven de seninle aynı duyguları yaşamıştım...
içinde bulundugun ruh halini gayet iyi bilirim.. ama o zamanlar yaşlı balıkçı bana şunu demişti.. --Ya bu tekne dışarda vede sen de içinde olsaydın?? şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum..kardeşim.. canın sag olsun gerisi zaman içinde yola girer. hiç moralini bozma... |
Yılmaz kardeş geçmiş olsun.
hani her hafta balığa gitmek için can atan arkadaşlarınız vardır onlara seslenin bakalım kaçı yardıma gelecek :( |
Yılmaz bey geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda moraliniz düzelir ve eski haline döndürürsünüz. selamlar saygılar. |
değerli dostlarım hepinize teşekkür ederim.canım sağolsun diyorum, olanla ölene malessef çare bulunmuyor.fırtına devam ettiği için tekneyi bugün çıkarmaya çalışacağız.herkese rastgelsin.
saygılarımla |
Saat 14:32. |