![]() |
Biraz da sanat..
Bu güzel sanat eserini,bir Sitede gördüm.Yazık ki yapanı kim,bulamadım..
Oltacıyız dediysek,sanata uzağız demedik ya..:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bu da Van Gogh 'tan..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Monet'ten bir eser:Kızım ve Ben..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Değerli arkadaşlarım Aziz Gerzeli,Nevzat,İmbat ve Cumhur
Sunduğum resimleri beğenmeniz,beni mutlu etti.Mona Liza tablosunu,sizlere armağan ediyorum.Saygılarımla.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bu gün bir şiir'e ne dersiniz?..Hem de Orhan Veli KANIK'tan:
ANLATAMIYORUM Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum.. Orhan Veli KANIK |
Bu günkü şiirimiz İlhan BERK'ten:
NE ZAMAN SENİ DÜŞÜNSEM Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner. Çayırları büyürken görürüm Her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz Alır beni Seni düşündükçe Gül dikiyorum elimin değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum dağları.. İlhan BERK Teşekkür edip teşvik edenler ve bize sütun ayıranlar sağ olsun. Bu arada sizden de sanatsal derlemeler bekleriz. |
Teşekkürler mufi arkadaşım.Tam da Sitemize uygun bir resim oldu.
Eline sağlık..Devamını bekleriz.:helal: |
Murat cım bende kendi calışmamdan bir resim koyayım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ALANYA |
Sağol Rauf Bey..Denizdeki bu lacivert renk,Akdenizden olsa gerek..
Bu rengi Mersin-Antalya arasında çok izledik.İstanbulda bu Laciverde hasretiz. Eline sağlık.. |
Alıntı:
|
Saat 21:42. |