![]() |
foto albüm adapot
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] resim okadar çok ki hepsini yüklemek mümkün olmuyor ben ara ara yüklüyeceğim keyifli seyirler |
valla harikalar yaratmışsın tebrikler bizelerde söyle şu merayıda her zaman rastgelsin dostum
|
Alıntı:
|
Volkancım oltacılık var sırtı capari durumları da var bide zıpkıncılık haa bravo komple bir balıkcıyla karşı karşıyayız tebrikler dostum ismail ustamın levreklerine rakip levrekler geliyor.selamlar
|
Alıntı:
rakib konusuna gelince rekabet güzeldir :cool: ama bu rada deyil hepimiz sitemiz için :) |
Çok isteyp de yapamadığım şey dalmak siz o işin hakkını veriyorsunuz tebrikler
|
volkan bey yardıma ihtiyacın olursa bir haber yeter...:)
Dikili de yakın zaten...:) Harika balıklar... canı gönülden tebrik ediyorum....:helal: :helal: :helal: |
çok güzel resimler levrekler şahane sayende gözlerimizin pası gitti rastgele
|
Alıntı:
bazen okadar çok balık oluyorki yakalamaktan kollarım kopuyor :D seningibi bir tayfa iyi olur :helal: bir süreliğine enaz birhafta yokum bozcu adaya gidiyorum bakalım orada balıklar nasılmış döndüğümde görüşürüz |
Saat 14:38. |