![]() |
Bayram Güzelleri(kofanalar)
At çek yöntemiyle bayramda aldığım o güzel kofanalar.
Arkadaşlar Bu yöntemde kullandığım misina asso double strength 0,35 mm misina.Surf kamış -linaffe baia grande- ve sorf makina-okuma power liner- ama en önemlisi misina herhangi bir sörf kamış ve sorf makina kullanabilirsiniz ama üzülmemek için (lüfer konusunda) misina sağlam olmalı ve esnek olmamalı çünkü balık vurana kadar misina gevşek sarılıyor ama vurunca misina gerildiğinden makinanın içindeki misinaları sıkıştırıyor sonra çile olarak açılıyor... O yüzden bu metod için asso double strenght önemli..... 22-12-2007 sabah 6:30 civarı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 22-12-2007 akşam 4:00 civarı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kullandığım mika sahteler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler balıklar gerçekten çok güzel , güzel bir av olmuş devamını dilerim..
Kullandığınız rapalanın modelini verirseniz sevinirim. Saygılarımla.. |
Tebrikler balık sevdalısı dostum,imza ayarlarını da yapsan hitab etmekte zorluk çekmesek ne güzel olur.Saygılar,RASTGELE
|
Tebrik ederim şahane balıklar bunlar az daha büyüse kurban niyetine kesilecek boya gelirmiş :)
İmzanızıda doldurursanız hitapta kusur etmeyiz. |
Alıntı:
|
Hataylı arkadaş tebrikler afiyet olsun rastgelsin.
|
Tebrikler ellerinize sağlık....kofanolar harika....
|
Muhteşem Balıklar...
Tebrik ederim... Afiyetle yiyin... |
ellerinize ve emeğinize sağlık maşallah devamını dilerim
|
tebrik ederim.bende dörtyolda avlanıyorum.teknemin tadilatı bitince kofanalara bide ben bakayım.siz hatayın neresinde avlanıyorsunuz?
|
Saat 19:30. |