![]() |
alanyadan palamut - video
selçuk un ankaradan misafiri mustafa bey ve ben palamut avındayız,güzel bir gündü.
tabiki yakaladığımız YAZILI ORKİNOS= PALAMUT, yöresel ismi alışkanlık oldu. iyi seyirler. |
Cumhur abi şu palamut işi iyi güzelde yorucu be abi vira salla sabahtan akşama kadar. Kol mu dayanır :) ?
Tebrik ederim bana bi palamut daha tutta şöyle gözümüz gönlümüz şenlensin :) |
maşallah
Arkadaşlar bu adam varya karaya vurduda palamutlar birazdinlendi walla değilse kelaynakların akibetine uğrayacaklardı:deli: şaka bir yana palamutun miri kendileri aynı zamanda sırtı nın divası,şansın açık oltan dolu olsun kaptan.
|
olay bu cumhur abi güzel bir av
|
cumhur abi destan yazmışsın palamutlar üstüne:), şansın ve avların her daim bol olsun abicim.
|
Maşallah
Cumhur Bey bu hızla giderseniz geri akın olmayacak :D .Çok güzel av olmuş.Tebrikler... Afiyet Olsun...
|
arkadaşlar ben sizlere teşekkür ederim. rastgele.
|
Ellerine sağlık Cumhur abi.Yeni bir maceranı izlemek dileğiyle....rastgelsin:rolleyes::rolleyes:
|
cafer şu anda karaya vurmuş vaziyetteyim, yakında rauf abi ile yeni çekimlere başlarız, teşekkürler.
|
bize bu videoyu görme imkanı sağladığınız için çok teşekkür ederim. kaçlık misina kullanıyorsunuz? Yazarsanız sevinirim.
|
Saat 22:29. |