![]() |
Alanya'da minekoplar
Arkadaşlar dün akşam çok güzeldi, üstümüzde dolunay bütün hünerlerini sergilerken denizin üstündeki yakamoz ve durmadan sallanan kamışlar,sizlerle paylaşınca daha da güzel olduğu için hemen resimleri yolluyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
vay erkepli bakıyorumda gene kıyıdan işi götürmüşsün tebrikler.sen birdaha kayıkla balığa gitme sana uğursuz geliyor.
|
abıcm tebrık ederım cok guzel bı av olmus daha bereketlı avlar dılegıyle
|
Maşallah abi döktürmüşsün melenur'u minakopu mırmırı almışın 3 M yi tamamlamışsın :D Tebrik ederim abi.
|
Tebrik ederim Remzi bey... :) Afiyetle yiyin...
Nasıl yakaladınız bu minekopları...? bizim bölgede de zaman zaman görülüyor.. Arkadaşlar canlı karides ile aldıklarını söylüyorlar... Sizin orada başka yöntem var mı? Birde bu canavarları Jig lerle aldıklarını okumuştum... Ne dersiniz..? Selamlar.. |
Alıntı:
Tebrik ederim Remzi abi |
Remzi kardeşim kıyı balıkcılğında bir ustadır ayrıca gece avcısıdır ben onu tanıyıncaya dek alanyada bu nevi balıkların olduğunu pek sanmıyordum eğer bende bir gece karar verirde onunla balığa gidersem tekneciliği bırakırım diye korkuyorum:)tebrikler remzi afiyet olsun.
|
Soldan üçüncü balık nedir ben çıkartamadım onu sinarit palazına benzettim ama karadan olma olasılığı düşük bir balık:confused: merak ettim şimdi yaa remzi abi sölersen seviniriz :)
|
Remzi bey minekopları hangi yemle yakaladınız?
|
Remzi kardeşim av çok süper olmuş tebrikler.Bu balıkları aldığın yerde gündüz avlandınmı?Bende aynı çeşitlerden ekim kasım gibi gündüz avlarında aldım fakat bu aylarda gündüz hep naylon dönüyorum.Bende gece mi denesem acaba?
|
Saat 07:50. |