![]() |
27.01.2008 çeşmealtı av raporu
hayırlı haftalar olsun rastgelsin forum sitesi üyeleri.pazar gününü teknemizden ve balıklardan ayrı geçiremedik.yine bacanakla beraber yaptığımız tam gün avdan resimlerim var.sizlerle paylaşmak istedim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
abi harika bir av olmus tebrik ederiz çeşmealtının ne tarafından aldınız?(keşke 100gr dan kücükleri büyüyüp tekrar size dönmeleri için denize salsaydınız)
|
Bereketli olsun. Çok güzel bvir av olmuş. Darısı bizim başımıza.
|
Tamamen Haklisin Ibrahim. Ama Sabahtan Av Oldukça Kötüydü.dolayisiyla Hiç Değilse Tavaya Birşeyler Koyabilmek Adina Onlarida Teknede Tutmuştuk.ama öğlen Ve Sonrasi, Büyükler Gelince Bizde Bukadar Küçükleri Keşke Yollasaydik Diye Düşündük Ama Artik Geçmişti.yollasakta Martilara Ziyafet Olurdu Ancak.:) Napalim Bu Seferde Böyle Olsun.
|
Nefis bir av olmuş.Hele mercanlar harika görünüyor.Bne de kuşadasından avlanıyorum ama varsa yoksa kupes başkaca bir sey çıkaramıyorum. Bizim gibi acemiler için kullandığınız takım özelliklerini de yazarsanız sevinirim.
|
Alıntı:
Şarkı söylemek istiyorum. Şairin dediği gibi ben artık mercan tutmak istiyorum:D |
Tebrik ederim gerçekten güzel bir av olmuş çeşme altının hangi bölgesinde avlandığınızı söleyebilirseniz sevinirim
|
Murat bey tebrik ederim ,çok güzel bir macera olmuş.
|
murat kardeş, tebrik ederim.Güzel balıklar tutmuşsun afiyet olsun.
|
Murat arkadaşım balıklar iyi ama biraz cokca ufak var amatörce yaptığınız avlarda kücük balıkları sirkülerdeki boyları tutmuyorsa salmanız daha uygun olur diye düşünüyorum selamlar iyi günler.
|
Saat 19:16. |