![]() |
Çeşmealtı Raporu
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 9 mart pazar günü Çeşmealtı'ndaydım. İzmarit ve gopezler hariç yakaladığım irileri sizlerle paylaşmak istedim. Herkese rast gelsin. |
Turgay abime bakın bee :) tebrikler canım abim pembe kaçmadı gözümden biraz ufak kalmış abilerinin yanında ama neyse :D
|
Tebrikler
İğdeler çiçek açınca ne olcak merak ediyorum.Ah bizim boğazda da sular azcık daha ısınsın.Yatıya gitmek lazım denize.Yoksa kurtlarımızı başka türlü dökemiycez:D.Afiyet şeker olsun Abimiz...Daha da güzelleri Rastgelsin...
|
tebrikler
bizimde boğazımız var ama şu sıralar balık geçmiyor afiyet olsun....:helal:
|
Hakan Abim
Sıra bize de gelcek:D.Ama İstanbul'da çipura imkansız.Ama o zevki yaşaman için Çanakkale'ye beklerim.
|
nedimcim teşekkür ederim bu sene biraz zor bir yere kımıldamam ama gün doğmadan neler doğar dimi şu aralar nefes bile almadan çalışıyoruz bir boşluk bulsamda balığa gitsem istavrit sarıkanat varmış saygılar sevgiler..
|
Turgay abi yine kapmışsın cuprayı ellerine saglık. Bide ceşmealtın da balık yok diyolar.
|
tebrikler Turgay bey.bu hafta balığa çıkamadım ama sizin kuzular biraz olsun ferahlattı içimi.afiyet olsun
|
Alıntı:
|
turgay abi tebrikler afiyet olsun.güzel bir av olmuş.
|
Saat 17:08. |