![]() |
14.05.2008 K.çekmece/İST - KEFAL
bu sabah denize istavrite gitmeyi düşünerek tekneye gittiğimde akıntının içeriye doğru aktığını ve deniz suyunun göle girdiğini görünce kefal yakalamaya karar verdim. kefalleri çarpma tekniğiyle yakaladım.
herkese rastgele [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Barış kardeş, kefaller pırıl pırıl maşallahı var. Kefal için sonbar başını bekliyorum. Karaburun'un kefali çok meşhurdur, yöresel olarak AKBALIK tabirini kullanırlar. RASTGELSİN
|
Haldun abi neden sonbahar başını bekliyorsun.
|
balıklar bi harika tebrik ederim afiyet olsun kardeş.daha nicelerine inşallah rastgelsin....
|
Alıntı:
|
Haldun abi dediğin gibi bizim burdada balığın ekim kasım aylarında göle giriş çıkış yapmaya başlarlar evet ozaman lezzetli oluyor ama bizim buralarda ekmeğe veya kurta küçük kefal yavruları (ilerya) geliyor. o şekilde ykalanmıyor burada. ama ben bodruma gittiğimde gördümki herkes kıbrıs oltayla yakalıyor. bizim burdaki balığın cinsindenmi dir nedir ekmekle yakalanmıyor
|
güzel av afiyet olsun..
|
guzel bır av olmus dostum tebrıkler...
|
Saat 09:22. |