![]() |
Balıkçı teyze...
Teyzemiz son noktayı koymuş. Koyduğu noktayı da yayınlamış :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alıntıdır. Orjinal link [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Teyzem fenamış yaa çok güzeL avLar gerçekten tatLısu canavarı sanırım bu baLıKLarın her biri :)
PayLaşım için teşekkürLer Cem abi. |
Ah be Kardeşim
Çok asparagas beya:oha:.Ben şahsen o teyzemin o balıkları çekeceğine hayatta da inanmam , eşikte de.Hatta rüyamda bile.Zaten fizik kurallarına da aykırı.Ama güzel poz vermiş:D.Gelsin o teyzem bana hayatta çektiği zorlukları ve nasıl çektiğini anlatsın.Ben dinlerim.Hem de cankulağıyla....
Ama ben bu fotoların yayınlanmasında ince bir karamizah sezdim:D.Bilmem yanlış mıyım? |
bravo.hemingvey gibi olmuş.rahmetlide öyleydi.teşekürler.
|
Bu balıklarıda bu teyze hatta nine yakaladıysa biz forumca bu işi bırakalım. Bari işini iyi yapanlar yapsın biz gölge etmeyelim :D
|
masaallah masaallah bunlar ne ninecim :)
|
somon familyası
nineme bahane bulmayın arkadaşlar bayağıda çekmiş balıkları biraz yardım alsada balıklar sahibinin teşekkür cem..:deli::helal::helal::helal:
|
Saat 19:10. |