![]() |
19 Temmuz 2008 / İzmir - Balık Avı
Cuma akşam saat 9 civarı otobüse atlayıp Güzelbahçeye gittik. Bir güzel karnımızı doyurduk. Fotoğrafta karnı tok ve sabaha balığa çıkacak birinin portresini görüyoruz.(gülümsemeye dikkat)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Biraz muhabbet ardından yatağımızı hazırlayıp yattık. Ama uyuyabilene aşk olsun. Saat 2 oldu biz hala uyuycaz. Bakın Uyumaya uğraşıyorum :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hava çok güzeldi zaten çok güzel olduğu için istavritler naz yapıp çapariye gelmiyordu. Sırtı çektik oda fayda etmedi sadece 1 adet gayet iri istavrit atladı. Tekrardan çapariye döndük. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sonra yüzdük
Ve veda vakti [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ses çok kesik kesik çıkmış Taygun hiç birşey anlaşılmıyor :D
Kapmışsınız yine 2-3 kilo balık elinize sağlık :deli: Bende aynı gün Urla'dan açıldım tekneyle ama 6 kişi denize girmek için açıldık saat 9 gibi sabah, öğleyin 12-1 arası balıkçı teknelerine yanaşıp bir kaç yokladım dibi ama hiç birşey yoktu adalar çevresinde, bütün balıkçı tekneleride boş döndüler o taraftan. |
Tayguuunn vurcam seni :) göbeği ortaya çıkardın ayıp oLum ayıppp...
|
Bravo Çocuklar,yalnız anlayamadığım bir nokta var,videodan görebildiğim kadarıyla teknede Recep İvedik demi vardı :))
|
Alıntı:
|
Erol abi Recep daha ziyade Antalya'yı tercih ediyor davet ettik ama gelmedi :) Bizde anılla baş başa avlandık
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 19:47. |