![]() |
Tanişma
Meraba Arkadaşlar,
Ben Orhan.İstanbul/Zeytinburnunda oturuyorum.Ben de sizler gibi balık avı tutkunuyum...9-10 yaşların beri balık avlıyorum.İstanbul,ÇANAKKALE ve İzmir bölgesinde olan arkadaşlarla tanışmak istiyorum. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Orhan aramıza hoş geldin katılımcılığının devamı dileklerimle
|
Merhaba hoşgeldiniz; avlanma teknikleri ve balıkçılık hakkında bilgi/deneyimlerinizi bekliyoruz.
Selamlar. |
Orhan bey hoşgeldiniz.
Avlarınız çok başarılı tebrik ederim inşallah yeni avlarınızıda burda görmek nasip olur. |
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım izmir şirinyer
|
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar
|
abi ne yaman balıkçı olduğun ortada aramıza hoşgeldiniz...
|
sagolun arkadaslar. zaman zaman tuttugum balıkların resımlerını sızlerle paylasmaya calısıcam. sizlerdende bılgılendırıcı msj lar ve resımler beklıyorum. izmirin çipuraları karagözleri mercanları ve levreklerı hakkında bilgiler ve resımler beklıyorum arkadaslar.
|
aramıza hoş geldiniz
|
Saat 10:48. |