RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   alanya.dan selamlar! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5337)

LLTAlanya 03-11-2008 20:15

alanya.dan selamlar!

selam arkadaslar`

oncelikle boyle kaliteli bir foruma uye olmaktan duydugum sevinci sizinle paylasmak isterim.
eh artik turizm sezonu bitti' bizde yavas yavas oltalari elimize almaya basladik. ilk avimiza bizim gecen hafta sirtiyla basladik, malum palamut sezonu. epey verimli bir av yaptik(bu arada iyi palamut pisirme tarifi bilen arkadas varsa yardimlarini bekliyorum;) ikinci avimizi bu gecen cumartesi oltayla yaptik ama son zamanlardaki belamiz balon baliklari yuzunden pek bisey alamadik ama pes etmek yok!
arkadaslar hepinize rasgele!

Taygun KOCABIYIK 03-11-2008 20:18

Aramıza hoşgeldiniz.
İmza kısmınızı doldurursanız size doğru şekilde hitap edebiliriz.
Av rapor ve fotoğraflarınızı bekliyoruz.
Tekrardan hoşgeldiniz

bade 18-07-2009 22:54

mrb palamutu fırında pişirmenizi öneririm sosuna sarmısak eklemeyi unutmayın ve pişirme süresi çok önemli çatalı batırdığınızda rahatça girmeli balon balıları çok dert gerçektende babam şimdi dip balığı için uğraşıyor gerekli donanımı tamam ama pek bir bilgisi yok yarın ilk denemeye çıkacaklar inş..rastgele diyorum bende bizde alanyadayız dilerim sizinde tüm avlarınız verimli olur saygılarımla

xnode 20-07-2009 00:23

Alıntı:

eh artik turizm sezonu bitti' bizde yavas yavas oltalari elimize almaya basladik.
Turizm sezonu bitti mi ? :oha: :confused:

seyirsubayi 20-07-2009 12:37

aramıza hosgeldınız sohbetınız ve balıgınız daım olsun

recush 15-12-2009 11:07

Alıntı:

LLTAlanya tafarından gönderildi (Mesaj 56820)
selam arkadaslar`

oncelikle boyle kaliteli bir foruma uye olmaktan duydugum sevinci sizinle paylasmak isterim.
eh artik turizm sezonu bitti' bizde yavas yavas oltalari elimize almaya basladik. ilk avimiza bizim gecen hafta sirtiyla basladik, malum palamut sezonu. epey verimli bir av yaptik(bu arada iyi palamut pisirme tarifi bilen arkadas varsa yardimlarini bekliyorum;) ikinci avimizi bu gecen cumartesi oltayla yaptik ama son zamanlardaki belamiz balon baliklari yuzunden pek bisey alamadik ama pes etmek yok!

Merhaba :Bende alanyada oturuyorum tanışmak istersen hazırım.Recai OKUR.

mehmetulas 15-12-2009 12:11

aramıza hoş geldiniz

recush 16-12-2009 00:59

Alıntı:

LLTAlanya tafarından gönderildi (Mesaj 56820)
selam arkadaslar`

Size güzelce fırında palamut tarifi vereyimde parmaklarınızı yiyin.
Kırtasiyeden aydınger kağıdı alacaksın büyük karelere bölüp dilimlenmiş palamudu üzerine koyacaksın balığın üzerinede fındık kadar tereyağı üzerine halka soğan üzerine ince dilimlenmiş limon üzerinede maydanoz bu ara balığı tuzlamayı unutma kağıdı dörtbir tarafından tutarak büzüştür varsa torba teliylen bağla fırına ver 45/50 dakika piştikten sonra afiyetle yiyin.

Saat 22:23.