![]() |
selamlar
öncelikle tüm dostlara selamlar
sargoz35 mehmet abimle konuşmamızdan sonra foruma üye olmaya karar verdim umarım kısa zamanda güzel paylaşımlarla birlik ve beraberlik içerisinde amatör balıkçılık adına güzel işler yapacağız. ben genelde karaburun / yenilimanda kırmızı avcısıyım ama abilerimizden öğrendiğimiz teknik ve bilgilerle sargoz ve levrek avlarımızda olmakda bol paylaşım dileklerimle saygı ve selamlar... |
Alıntı:
Umut ediyorumki sayende burada birçok güzel paylaşımlar göreceğiz.. En kısa zamanda senden güzel KIRMIZIların paylaşımlarını bekliyorum... İyiki aramızdasın... Keyifli paylaşımlar.. |
Alıntı:
Kardeşim benim,beni kırmadığın için teşekkürler :) senin ne kadar iyi ve bilinçli bir avcı olduğunu yakında herkes görecek,inşallah güzel arkadaşlıklar edineceksin,güzel paylaşımlara imza atacaksın ,bunu bilen biri olarak İyi ki Aramızdasın diyorum.Hoşgeldin :) |
Fatih Bey, aramıza hoş geldiniz.
|
Alıntı:
umarım güzel şeyler paylaşırız... Alıntı:
Alıntı:
|
fatıh kardes aramıza hosd geldın mehmetın arkadası bızımde arkadasımız demektır sımdıden keyıflı paylasımlar
|
Alıntı:
|
Hoşgeldin kardeşim,Mehmetin arkadaşı olduğuna göre sıkı bir balıkçı daha katıldı aramıza desene;) Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim, İğnen keskin şansın bol olsun... |
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlara ve güzel dostluklara insallah.
|
Saat 13:39. |