![]() |
Tanışma
Merhaba arkadaşlar,site üyeniz Murat Adak (alperen77) ın tavsiyesi ile siteye girdim ve çok beğendim tebrik ederim.Çok güzel bir site olmuş,bende burada kendi avlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben Çeşme Ildırı da oturuyorum ve kendi teknemle balık turları düzenliyorum.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşabilirler,herkese iyi günler bol avlar diliyorum.
|
Barış kaptan, aramıza hoş geldiniz.
Tekneniz hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim, varsa resmini koyar mısınız? |
hosgeldınız keyıflı paylaşımlar
|
hoşgeldiniz.. kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle.
|
kaptan hoşgeldin aileye ve dostluklların arasına keyifli paylaşımlara inşallah
|
barış kardeşim aramıza hoş geldin dilerim tüm isteklerini tüm dileklerini burada bulursun :)kalıcı katılımcı paylaşımlar :)sevgiler :)
NOT=Bu arada eğer oğuz amcayı tanıyorsan selamımı söyleyiver |
barıs kardes aramıza hosgeldın keyıflı paylasımlar
|
Sevgili Barış öncelikle aramıza hoşgeldin :) Arkadaşlarımıza göstereceğin ilgiden dolayı kesinlikle şüphemiz yok,sende bilirsin ki,bizler için balık bahane,önemli olan arkadaşlıkların baki kalması.Attığın ilk mesajın,kendi açtığın tanışma konusuna olmasını isterdim,fakat olaya kafadan girmişsin sen :D:D:D bu ne hızdır böyle Barış kardeşim ? önce birbirimizi bir tanıyalım o işler zaten kendiliğinden gelecek meraklanma :D:D:D Affına sığınarak telefon bilgilerinin sende kalması daha doğru,sen de bu sayede bizi sık sık ziyaret edip özellerine bakarsın :D Kısmetli avlar ve güzel paylaşımlar yapman dileğiyle :) Selamlar.
NOT : Bu arada büyük harfler ile yazılan mesajlar forumumuzda bağırma anlamına gelir,mesajını bu yönde düzelttim bilgine ..... |
Barış kardeşim hoş geldin keyifli forumlar dilerim.
|
Alıntı:
Muratın arkadaşı bizim arkadaşımız her zaman başımızın üzerinde yerin var... Avlarını 4 gözle bekliyoruz.. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
Saat 01:54. |