![]() |
Sargoz35 Albümü * 1 *
Bazen geçmiş avlar insana haz verir,işte benim de geçmiş avlarımdan derlediğim bazı kareleri sizlerle bu 1. albümde paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz :) Selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
mahmet abi harbi sargozcusun 4. kare bunu daha iyi anlatıyor. kolay bir av değildir sabır ister.. bu arada levreklerde gözümden kacmadı asker gibiler:) tebrık ederim abi cok güzel kareler izlettin kendimize geldik bu saatte:)
|
Mehmet kardeşim, böyle güzel avların devamını dilerim.
|
mehmet harikasın kardeşim :)
herzaman engüzelleri nasip olur inşallah :) |
abi sargoz denilince akıllara neden sen geliyorsun... işte bu yuzden geliştirdiğin av teknıklerın ve sonuclarınla işte karşımızda soylenecek pek söz yok helal olsun...
|
Heeyyt be kardeşim ..
Harika resimler.. Hele ikinci resme bayıldım.. Allah bizede denk getirsin.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Harika görüntüler Mehmet kardeşim iğnen daima keskin bahtın açık olsun.Bizede dua et alalım şu sargozları
|
Emeğine paylaşımına sağlık gözlerimizin pası silindi.herdaim rastgele.
|
Maşallah Mehmet bey çok güzel görüntüler sargozlar mercanlar
ben özellikle o paşayı merak ettim kaç kg geldi acaba ? pc klavyesinden büyük gibi geldi bana :cool: |
mehmet bey harika avlar ama altıncı resim sirküleri aşmış gibi yanılıyormuyum yoksa.
|
Saat 19:27. |