![]() |
18.10.2009 Çeşmealtı Lidaki Raporu.
Havanın lodos olmasından dolayı hafta sonu balığa çıkmaktan vazgeçmiştik. Cumartesi akşamı, hızlı bir telofon trafiği yaşandı.
Sonuç olarak saat 23.30 da Çeşmealtındaydık. Çeşmealtında bizi, lodos ve yağmur karşıladı. Kahvede çaylarımızı içtikten sonra denize açıldık. Lodos sabaha kadar devam etti, bizlerde bi kaç mercan ve mırmır yakaladık. Sabah olunca yerimi değiştirdik ve körfezden çıkan lidakileri karşıladık. Tutmuş olduğumuz birkaç balığı sizlerle paylaşmak istedim. Abim, Mustafa dan gece gelen mırmır; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gündüz mırmırlar çifter çifter; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Vedat dan çifter çifter lidakiler; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Abdullah Abi'nin lidakisi; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gürcan Enişte'nin lidakisi; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda Ben'den; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Maşallah İbrahimcim yine denizde balık bırakmamışsınız.Birazda bize kalsın kardeşim:D Hepsini bitirmeyin:'( Şansınız her daim böyle ve daha iyi olsun tüm ekibi kutluyorum.Afiyet olsun.
|
güzel paylaşım için tesekkurler maşallahınız var ;)
afiyet olsun |
bensana nediyeyim ki arkadaş süper tüm ekibi kutluyorum rıskınız bololsun
|
İbrahimcim ekip olarak güzel bir iş çıkartmışsınız.
tebrik ederim. lidakiler başladı :) sıra çupralara geldi.... rastgele |
İbrahim Ellerine sağlık..
Ani bir kararla çıkıp nasibinizi bulmanız çok hoş.. Katılımcı abilerimizide kutlarım.. En kötü gününüz böyle olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
irahim kardeş avlarınız süper dahada bereketli olsun.yeriniz hekimin altı herhalde iyi balık yapmış maşallah biz hala teknenin motor sorunu sebebiyle bu sene daha çıkamadık bizim yerimizede çekin balıkları afiyet olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Balıkçı dediğin böyle olur .Gayretinizi tebrik ediyorum.:helal::helal::helal:Paylaşım için teşekkürler.
|
Sevgili İbrahim paylaşım için teşekkürler :) Maaşallah balıkların herbiri cam gibi :) daha da iyilerine Rastgelsin,Selamlar.
|
Saat 14:47. |