![]() |
F1 Tropheus moorii ilangi yellow
Uzun araştırmalar sonucu aradığım balıkları buldum. Pazar günü gidip damızlıklarını gördüm hepsi, F0 Tropheus moorii ilangi yellow.
Bu güzel balıkların 20 adet yavrularından alıp tekrar İzmir'e döndüm. Yavruları alıştırdıktan sonra akvaryumuma koydum. Bir kaç resmi sizlerle paylaşmak istiyorum; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İbrahim güzel balıklar.. Nazar değmesin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
İnşallah, nazar değmeden büyütürüz... |
abı cok guzel gorunuyorlar allah nazardan saklasın
|
önceki balıklara ne oldu ibrahim abi:) yeni balıklarında hayırlı olsun abi..
|
ibrahim abi cok ğüzel akvaryum ayarlamışın balıklarınıda çok güzel büyütürsün işallah
|
İBRAHİM KARDEŞİM :)
senin adına çok sevindim ;)sanırım sen epey zamandır bu balıkların peşindeydin ?umarım seyri gibi bakımıda güzel olur :)bu arada akvaryum gerçekten çok güzel görünüyor :) paylaşım güzel teşekürler |
Daha önce bu balıklardan görmemiştim.Umarım keyifle seyretmek ve büyütmek nasip olur.Bende cikletler var.Seninki kadar profesyonelce değil ama vakit geçiyor karşıdan bakınca.:)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
İşaallah bunlardan yavru alırsın.. Ve benide Bir akvaryum hastası yaparsın..;) Şimdiden bende siparişi sana veriyorum..:) 5-6 tanede ben istiyorum...;) Bilgine ...:) |
Saat 10:41. |