RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6910)

dizel45 28-01-2010 20:56

Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı

Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı :helal:

Manisa`da bulunan 9 gölete, Tarım İl Müdürlüğü tarafından 55 bin pullu sazan balığı bırakıldı.

Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretim ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü`ne bağlı Antalya-Kepez Su Ürünleri Üretim İstasyonu`ndan getirilen balıklar, Tarım İl Müdürlüğü yetkileri tarafından göletlerin büyüklüğüne göre bırakıldı. Konu ile ilgili bilgi veren Tarım İl Müdürü Ömer Çelik, `Antalya`dan gelen pullu sazan balığı yavrularından 6 bini Selendi ilçesindeki Havvaoğlu Göleti`ne, bini Saruhanlı İlçesi`ndeki Yeniosmaniye Göleti`ne, 11 bini Gördes İlçesi`ndeki Kobaklar Göleti`ne, 4 bini Malaz Göleti`ne, 2 bini Kırkağaç Işıklar Göleti`ne, 10 bini Dualar-Ardıçlı Göleti`ne, bini Manisa Merkez Tepegöl` e, 7 bini Maldan Göleti`ne ve 13 bini de Köseler Göleti`ne bırakıldığını söyledi
. :helal:

Kamil ESEN 28-01-2010 21:01

Çapakçılar yaşadı.Biz tutmadan biter onlar...

Anıl ÜNALAN 29-01-2010 00:07

Umarim buyumelerine izin verirlerde bizlerde faydasini gorururuz.

Paylasim icin tesekkurler abi.

Necati ARAT 29-01-2010 09:27

Erdoğan abim bilgi paylaşımın için teşekkür ederim..
Umarım Kamil Hocamın dediği gibi olmaz..

discus 29-01-2010 10:47

Üstadım değerli paylaşım için teşekkürler.İnşallah bilinçsizce avlanmasıda engellenirde ileride çok güzel avlar yapma imkanı olur...

Kamil ESEN 29-01-2010 16:56

Bu yavruları tutan,kendini balıkçı sanan adamlarla(!) sohbet ettiğinizde çok acaip,gıcık cevaplar alıyorsunuz.Mesela:Şimdi varken tutalımda sonrasını düşünürüz. yada :Ben bununla yarım ekmeği yerim. gibi cevaplar veriyorlar.Allah akıl fikir versin.Cahillik zor.Ama birde şu var.Bir nusubet,bin nasihatten iyidir deyip,yapıştıracaksın cezayı,bak bakalım bir daha tutacakmı.:)

Hasan BALIKÇI 29-01-2010 19:22

sağol üstad

tertibim bilgi paylaşım olarak güzel bir paylaşım :)sağol daaaa ya kamil biladerin dediği olursa acaba sizler trofe sazan tutabilecekmisiniz?

galiba bence ilk önce balık tutmanın cana kıymak olmadığını, yetenini tutmayı bilmek, fazlasının kimseye fayda vermeyeceğini öğretmek ve öğrenmek gerektiğini vurgulasak daha iyi olur en azından baraj ve göletlerde bunu yapabilsek sanırım çok güzel olur.

adolomorola 29-01-2010 23:15

Alıntı:

dizel45 tafarından gönderildi (Mesaj 70928)
Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı :helal:

Manisa`da bulunan 9 gölete, Tarım İl Müdürlüğü tarafından 55 bin pullu sazan balığı bırakıldı.

Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretim ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü`ne bağlı Antalya-Kepez Su Ürünleri Üretim İstasyonu`ndan getirilen balıklar, Tarım İl Müdürlüğü yetkileri tarafından göletlerin büyüklüğüne göre bırakıldı. Konu ile ilgili bilgi veren Tarım İl Müdürü Ömer Çelik, `Antalya`dan gelen pullu sazan balığı yavrularından 6 bini Selendi ilçesindeki Havvaoğlu Göleti`ne, bini Saruhanlı İlçesi`ndeki Yeniosmaniye Göleti`ne, 11 bini Gördes İlçesi`ndeki Kobaklar Göleti`ne, 4 bini Malaz Göleti`ne, 2 bini Kırkağaç Işıklar Göleti`ne, 10 bini Dualar-Ardıçlı Göleti`ne, bini Manisa Merkez Tepegöl` e, 7 bini Maldan Göleti`ne ve 13 bini de Köseler Göleti`ne bırakıldığını söyledi
. :helal:

Paylaşım için teşekkürler erdoğan abi...;)

Murat ADAK 30-01-2010 13:04

Paylaşım için teşekkürler.

İrfanavcı 31-01-2010 11:57

Üstadım bu güzel paylaşımın için teşekürler.:)
Herkez sirkülere uygun avlanırsa balıksız kalmayız.

Saat 19:06.