![]() |
Sazan-sudak-alabalık-sıraz karışık
Arkadaşlar naçizane daha önceki avlarımdan derlediklerim.Daha sonraki avlarımı daha detaylı paylaşırım.Oltalar boş kalmasın.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Nevzat arkadaşım,Balıklar gercekten güzel,hepsi birbirinden güzel :helal:
Bazı karelerde balıklar süper çıkmış hani şu metrele örçülmüş olanlar Bazı karelerdeki balıklarda güzel fakat metre yerine kullandıgımız sigara paketi resmin güzelligini ortadan kaldırmış gibi bana geldi...:) Paylaşım için teşekkürler ;) Birde senden ricam kontrol paneline girip imza ayarlarını yaparsan ad,dogum tarihi,memleket vs. gibi (hitapta kusur olmaması açısından) memnun oluruz...;) |
paylasım ıcın tesekkurler balıklar harıka
|
Tebrikler abi güzel bir paylaşım.imza ayarlarınızı tamamlarsanız hitapta kusur etmemiş oluruz...
|
Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
|
Güzel bir paylaşım olmuş elinize yüreğinize sağlık:)
öner kardeşimede katılmamak elde değil;)hem ölçümleriniz hem imza ayarınız güzel olursa hitap şeklimiz ve konunuza bakışımız değişir;)mümkünse balık boylarını bu tür cizimlerle ölçmezsek daha güzel olur :) paylaşım için çok teşekkür :) |
Palaşım bir harika, emeğinize kolunuza sağlık... yeni paylaşımlarınızın olması dileğimle...
|
paylaşım süper.elinize emeğinize sağlık
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Nevzat bey paylaşım için teşekkür ederim..
Harika sazanlar.. İmrendim vallahi.. İğneniz her daim keskin olsun.. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Nevzat bey paylaşım için teşekkür ederim.. Harika sazanlar.. İmrendim vallahi.. İğneniz her daim keskin olsun.. NOT : Öner beyin mesajı haklı olarak yazılmış bir mesaj .. Cevaben sigarayı ölçü olarak kullanmıyorum demişşiniz ama 2 adet resminizde mevcut idi .. Forum kuralları gereği resimler tarafımdan silinmiştir .. Bilgilerinize.. |
Saat 07:28. |