![]() |
Selamlar herkese
Ben Manisa'dan Mehmet.
1974 Manisa doğumluyum. Özel bir şirkette çalışıyorum. Ayda 1 de olsa deniz suyuna,uykusuzluğa,yorgunluga ve keyfe gidiyorum. Yaklaşık 3-4 yıldır denizde avlanıyorum. (1 paşa 1 dulger ve 4-5 lidakiden ileriye halen ulaşamadım :D ) Daha önceside 1-2 yıl tatlı suda avlandım. (3-4 tane 2-3 kg arası sazan yakalamıştım ) Umarım 2010 hepimizin gönlündeki avları yapacagı yıl olur. Arkadaşlarım nerede ben orada diyerek RASTGELSİN herkese . Sevgiler Selamlar ... |
Alıntı:
|
mehmet kardeşim aramıza hoş geldin:)
umarım burada istediğin kadar balıkta tutar dostta bulursun;) maksat muhabbetse bence balık bahanedir :)en azından benim için tıpkı seninde düşündüğün gibi arkadaşlarım nerde ben oradayım tekrar hoş geldin |
Alıntı:
:helal::helal::helal::helal::helal::helal: Arkadaslar iyi günler için vardir zaten onlar olunca hiçbir zaman kötü günün olmaz.;) |
Mehmet kardeşim aramıza hoş geldin
keyifli paylaşımlar dilerim. |
Mehmet hoş geldın katılımcı olacağından emınım hayırlısı olsun..
|
Mehmet abim aramıza hoş geldin..
iyiki de geldin.. Burada Senin deniz maceran inan 1 paşa 1 dulger ve 4-5 lidaki ile kalmayacak.. Daha bak neler olacak.. Tanışmak buluşmak beraber av yapmak ümidim ile .. Keyifli ve kalıcı forumlar dilerim.. |
Mehmet abi aileye hoşgeldin.
Önce dostluk sonra muhabbet en son balık.:) Gönlümüzdeki avları birlikte yapmak dileğiyle... |
Aramıza hoş geldin Mehmet kardeşim.:)
|
Mehmet kardeşim bu sıcak, hoş sohbet aileye hoş geldin.kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
|
Saat 02:03. |