![]() |
2009'dan Geriye Kalanlar ...
Can sıkıntısından neler yapıyoruz :)
Elimdeki bazı resimlerden bir video hazırladım 2009 a ait balık avlarımdan geriye kalanlar bunlar. Süresi biraz uzun oldu ama :) iyi seyirler ... [YAHOOVIDEO]17957940[/YAHOOVIDEO] |
Mehmet Bey, çok güzel bir çalışma olmuş...
Maşallah her türlü balık tutmuşsunuz, hele o karagöz harika... İnşallah, havalar düzelirde bu avların devamınıda izleriz... |
Ellerine saglik abi ugrasip hazirladigin video icin..
Guzel goruntuler ve guzel baliklar :) devaminin ve daha iyilerinin seninle olmasini diliyorum.. |
Mehmek kardeş güzel bir video ..
Paylaşım için teşekkürler.. 2010 yılı da senin için en az bu kadar güzel geçer işaallah.. |
Mehmet abi ellerine sağlık video harika olmuş.
2010 yılıda inşallah bereketli avlarla geçer. Paylaşım için teşekkürler. |
Mehmet çok güzel kareler bunlar,zevkle izledim.
Bu güzel kareler içinde birde kendi resimlerimi görünce beni daha çok mutlu etti doğrusu ;) Ellerine sağlık Mehmet Paylaşım için ayrıyetten teşekkürler.;) 2010 yılı kazasız belasız bol nasipli avlar içinde geçmesi dileğiyle...;) |
mehmet harika kareler ellerine sağlık kardeş inşallah 2010 da böyle zevkli ve
bereketli geçer bu sene yıllık izin de karareiste komutanın yanın dayım;) |
Teşekkürler yorumlar için.
Bakalım 2009 videosundan daha güzel bir 2010 videosu hazırlayabilecekmiyim :) O günleri görebilirsek. İnşallah ben daha iyilerinin bizimle birlikte olacagına inanıyorum ... |
mehmet güzel bir video olmuş eline sağlık:)inşallah 2010 da bundan güzel olur :)
|
mehmet kardeşim güzel olmuş kara reisteki fotoları gördüğümde dugulan dım vallahi bacanagımlada fotom var dı ellerine sağlık tşk
|
Saat 17:31. |