![]() |
Güzelbahçede güzel bir gün
Havanın güzel olmasını fırsat bilip cumartesi den malum kurtlar kıpırdamaya başladı:D
Hala oğlu ERSİN le palan yapmaya başladık. Kafamızda oluşmuş bazı fikirler vardı . Biraz beyin jimlastiği yaptıktan sonra zamanı beklemeye başladık. Fakat cumartesi öğleden sonra ERSİN in işi çıktığı için planlar suya düştü:'( Beni kurtlar basmıştı artık geri dönüş zor tabiki:deli: Akşam üstüydü Aklımda Kaptan karabulutun mesajı kalmış. 1 - 2 Kişi farketmez gurup kuramayan varsa yardımcı olurum diyordu. Karabağlardan arkadaşım olan İBRAHİM kardeşimlede uzun zamandır işleri dolayısıyla balığa gidemiyorduk. Hadi gidelim dedim oda dünden hazırmış zaten:) Kaptanı arayıp sabah buluşmak üzere sözleştik. Sabah limana vardığımızda FORA serkan bizi karşıladı. Ve denize açıldık. Hava deyim yerindeyse tahta gibiydi. 1 saat sonra avlağımıza varmıştık. 35 metrelerde avlanmaya başladık. Serkan kaptan burası beklerseniz güzel mercan yapar dedi ve yaklaşık yarımsaat sonra 2 kardeşimiz mercanları aldı tekneye. Bizde tık yok bu iş nasip işi tabiki;) Yaklaşık 45 dakika kadar bekledikten sonra yerdeğiştirmeye karar verdik. Yeni yerimiz maşşallah izmarit tarlası mübarekler neredeyse her metrede. Serkan kaptan o izmaritlerin arasından 1 mırmırı :helal: Diğer SERKAN abi de bi lidaki kıstırdı:helal:. Biz izmarite devam tabiki:D 2 saat kadar burda avlandıktan sonra alman badozu denen yerde aldık soluğu. Ama burda av pek keyif vermedi genelde İSPAROZLAR rahat bırakmadı:hıııı: Ama bir misafirimiz vardıki herşeyi unutturdu. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sevimli değilmi;). Tekrar eskiyerimize dönmeye karar verdik. İzmaritlerin yerini genelde İSPAROZLAR almıştı 1 saat kadar sonra işin seyri değişmeye başladı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Görüntüde görüldüğü gibi ara ara MERCANLAR ziyaret etmeye başladılar oltalarımızı. Bir ara balık keser gibi olmuştuki Bu seferde ERKEK MERCANLAR gelmeye başladılar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda KAPTAN KARABULUT Tesbih operasyonu yapmış abim:helal: Bize nispet yapıyor:D:D:D Nede olsa ÜSTAD:helal: Mercan İzmarit İsparoz derken akşamı ettik ve saat 17:00 civarlarında avımızı sonlandırdık. VE DÖNÜŞ YOLU [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KAPTAN KARABULUT LASTİK PATLAMIŞMI DİYE KONTROL YAPIYOR:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İBRAHİM KARDEŞİM. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İbrahimle benim kova. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kovadaki hasılat:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Payıma düşenler. Bize bu güzel günü yaşatan kaptanlarıma canı gönülden teşekkür ederim. DAHA İYİ AVLAR SİZLERE DENK GELİR İNŞALLAH. |
ooyyy oyyy muratım guzel bır av olmus suleyman abımle beraber valla tebrıkler benım payımı ayırdınızmı :D:D:D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Murat nafakayı kapmışsınız maşallah.Zor zamanda güzel işler başarmışsın.Şansın açık olsun.Rasgele...
|
tebrik ederim murat kardeş iyibir av olmuş allah daiyi avlar nasip eder inşallah rastgelsin diyelim:helal:
|
Muratım nasibiniz bol olsun..
Maaşallah kovayı doldurmuşsunuz.. Güzel bir gün yaşamış ve yaşatmışsın.. Paylaşım için teşekkürler.. Emeklerine sağlık.. |
Murat kardeşim, anlatımın çok güzel olmuş.Sanki avlak yerinizde bende varmışım gibi, gidip geldiğiniz yerler gözümde canlandı..:D :D :D..Ben gelirken o an lastiklerin patlaklığına değil de.. acaba nasıl patanaj çekiyo diye bakıyodum.:D :D :D :D Ayrıca çerez için de ayrıca teşekkürler...
|
Alıntı:
İnşallah daha güzel avları hepberaber yaparız. |
Alıntı:
|
Saat 19:30. |