![]() |
Roka Soslu Çipura Izgara
Her ne kadarda bu günlerde güzel bir paşa yakalamasakta ,
Hazırlık olarak tariflere de ihtiyacımız var değil mi?? O zaman buyurun bakalım afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Malzemeler 1 adet çipura 1 yemek kaşığı sıvı yağ Yeteri kadar tuz Roka sosu : Yarım demet roka 1 çay bardağı yoğurtlu mayonez Yarım demet yeşil soğan Yeteri kadar tuz Yemeğin Tarifi Balığı temizleyip üzerine verev şekilde iki kesik yaparak fırında veya fırın ızgarasında pişirin. Rokayı ayıklayıp rondoda incecik kıyın. Bir kasenin içinde kıyılmış roka ve mayonezi karıştırın. Hazırladığınız roka sosunu servis tabağına döşeyin. Üzerine ızgara çipurayı koyarak servis yapın. |
Yapılırmı şimdi bu Necati abi:hıııı::D
Akşama sendeyim ozaman ;) Bu çupradan isterim 500gr - 600gr arası olursa iyi olur.:D Paylaşım için teşekkürler. |
Alıntı:
Kardeşim gel.. Dolapta Tam bunluk 2 tane var hatta dahada irileri .. Misafir için saklıyordum sana nasıp o zaman ..;):D |
Alıntı:
Böyle diyeceğini biliyordum zaten;) Ama ilk önce sen bana geleceksin ;) Ben sana şöyle bi kavurma yapacağım parmaklarını yiyeceksin:D:D:D. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Hele yaz gelsin Havalar ısınsın.. Daha bak neler ypacağız daha mangalı kavurması ..;) Oy oy oy.. :D:D:D:D |
Tarif çok iştah açıcı olmuş.Şu an sofradan kalkmama rağmen balığı sanki burnumun ucunda hissettim.Teşekkürler Necati..
|
Alıntı:
Kamil abi ne zaman yapıyoruz deniz kenarında bu tarifi ?? |
Ben pek yemek yapmayı bilmem.Ama güzel çay demlerim;)Sen balığı yaparsan çayları ben yaparım,bulaşıklarıda Hasan abi yıkar..;)
|
Alıntı:
Tamam abi anlaştık..;) Ne zaman Nerede ??:D |
Kardeşim sizin başka işiniz yokmu alalala bu yaştan sonra bir yerlerime birşeyler olacak :deli:bakın demedi demeyim bu alenen suça teşviktirrrr :hıııı:Desemde laf aramızda harika tarif ve görüntüler :helal:elinize ve emeginize saglık.
|
Saat 03:13. |