![]() |
Doğan Kardeşime Küçük Bir Sürpriz
Evet Dostlar ..
Yeni sezonu yeni makinalarla karşılamak istedim.. Aldığım makinaların sevincini Öncelikle Doğan kardeşimle (Çünki 2 makina onun;)) ve tabbiki sizlerle paylaşmak istedim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Necati Abi çok yaşa. Özellikle video süper :)
|
Alıntı:
Sende çok yaşa ..;) Doğanım şimdi meraktan ölüyor..:D 1 - 2 gün daha makinaları göremiyecek..:'( Bende Meraka Fazla Mehal vermemek için ,küçük bir muzurluk aklıma geldi;) Ne yapayım :confused: :D:D:D |
Hayırlı olsun abi. Umarım dediğin gibi kilolukları alırsınız yeni makinalarınızla ;)
|
Güle güle kullan.Nasibi bol olsun.Rastgelsin..
|
Alıntı:
İşallah hep beraber görürüz nasiplerimizi..;) Alıntı:
Organizasyona büyük hazırlık..;):D:D |
Necati abi yeni makinalarınız hayırlı uğurlu olsun:helal:.
ALLAH(C.C.) İçinize sindirsin inşallah. Bu makinelerle bol trofeli avlar yaparsınız inşallah;). Yanlız senin makinanın ilk çektiği çupralar da benim olsun olmazmı:D:D:D. |
Necati yeni makinaların hayırlı olsun umarım onlarla kloluk paşalar çekersin...
|
necati kardeşim makineler cillop gibi
inşallah kiloluk paşaları çekersiniz pazarlığında güzelmiş ama ilk çekeceği kiloluklar sana ait ha:D:D:D:D acaba dugusal yönden:D:D ne kadar o makinalar |
Alıntı:
Kerdeşim teşekkürler.. İşaalah o kadar para saydım.. Çipuranın Pardon Paşanın senin yanında lafı bile olmaz.. Söz ilk paşa senin ..;) |
Saat 23:33. |