![]() |
Adalarda çapari sezonunu açtık..
TARİH: 15/04/2010
EKİP ARKADAŞLARIM: GÖKHAN,EMRAH,HÜSEYİN,KORAY VE SİNAN arkadaşlarım. Arkadaşlarımla saat 14:00 de limanda buluşup hemen vira dedik. İstikametimiz bir kaç gün önce bol lidaki alındığını duyduğumuz pınarlı adası cıvarına çevirdik. Avlak yerine varıp oltaları suya indirdik.Aradan yarım saatten fazla süre geçmesine rağmen izmarit ve isparoz dışında kimse ziyaretimize gelmedi.:hıııı: Ve bizede yol gözüktü. :hıııı: Bu defaki istikametimiz Alman adası bodozuydu.Buradada yine kötü gün dostumuz izmaritler bize hoş geldiniz dediler.:D Bir süre sonra ara ara kupeslerde kendilerini göstermeye başladı. :D Açlığına dayanamıyan Gökhan kardeşim avlanmayı bırakıp sucukları mangala koydu. :helal: Yemek faslından sonra ben zokayla ilk uskumrumu aldım. :helal: Ve ardından EMRAH da uskumrula tanıştı.:helal: :helal: KORAY kardeşimizde sessiz sedasız ikişerli üçerli istavrit ve kupes çekmeye başlayınca hemen çapariyi suya indirdim.ve at çek dörtlü beşli istavritler gelmeye başladı.:helal: :helal: Onların arasındada iki tane uskumruyu çaparimize taktık.:helal: :helal: Gökhan sa uskumrudan nasibini alanlardan oldu.:helal: Bu günkü en şansızımız da Hüseyin kardeşimizdi. :hıııı: :hıııı: Bizler ikişerli üçerli çekerken O kardeşimiz hep kurşun çekti.:D ::D İşte bir av günümüzde böyle geçti.Tüm RASTGELSİN AİLESİNİN oltaları dolu gelsin... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
maşallah kaptanım gene formdasın harika balıklar,harika bir mangal keyfi
nasip olmadı seninle çıkmaya iki haftadır denk getiremedik bir türlü:(:( |
valla süleyman abim gene şahane bir gün şahane kareler allah devamını nasip etsin inşallah.
|
Maşallah süleyman amca 4-5 cekiyorsun balıkları cok güzel bir av olmuş
|
süleyman abim bize yine süper birgün yaşattığın için çok teşekkür ederiz. üskumru avlamanın tadı başkaydı. yalnız ben kaptanlık olayında yine bahsetmemişsin :)
|
Ooo sezon hayırlı olsun abi :) balıkların maşallahı var. Umarım bütün sezon sadece akşam suyunda hareket etmez balık gece herkes denizde uyumasın :)
Benim balıklarım geldiğine göre yavaş yavaş bende okulu ekmeye başlarım sanırım :) |
Eveeeeeeeeeeet çapari sezonu başlamış meğer :))))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 19:33. |