![]() |
İzmir 3 Boyutlu Kent Rehberi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından yeni anakent sınırları içerisindeki 21 ilçe için hazırlanan ve sürekli güncelleniyor.
Toplam boyutu 8.4 Mb dır. İzmir 3 Boyutlu Kent Rehberi ile neler yapılabilir? • Kentin sokaklarında sanal olarak dolaşılabilir ve kentin gelişimi uydu görüntüsü üzerinde 3 Boyutlu izlenilebilir, • Hava durumu, son depremler, körfez kirlilik haritası, arsenik değerleri, kentle ilgili haberler ve vatandaşları ilgilendiren anlık bilgilere erişilebilir, • Arama Senaryolarında; Adres arama özelliği ile ilçe, mahalle, cadde, sokak, kapı no bilgileri 3 Boyutlu harita üzerinde görülebilir, • Herhangi bir noktayı işaretleyerek o konumun adres bilgisini ekrana getirebilir, • Önemli Yer Arama ile resmi/özel kurum (sağlık, eğitim, vb.) bilgileri, eczane ve nöbetçi eczaneler, ulaşım noktaları, önemli tarihi binalar ve bilgileri, kültür ve turizm tesislerine ulaşılabilir, • Koordinat bilgisi girilerek koordinata gidebilir, • 3 Boyutlu model üzerinden alan ve mesafe ölçümü yapılabilir, profil alınabilir ve görüş analizi yapılabilir. • 3 Boyutlu Kent Rehberine sınırsız sayıda kullanıcı ulaşılabilir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Erolcum teşekkürler çok faydalı bir konuya değinmişsin ellerine sağlık.
|
Emeginize saglık faydalı bilgiler icin cok tesekkurler.
|
Paylaşım için teşekkürler..
|
Erol kardeşim eline emeğine sağlık. Gerçekten faydalı bir paylaşım...
|
Erol abi paylaşım için çok teşekkür ederim.
praoramı pc me hemen kurdum denedim, harika birşey.. Hazırlayanların da llerine sağlık.. Ben sahsen çok işime yarayacağını biliyorum..;) Çünki hala izmirde bilmediğim çook yer var...:'( Laf aramızda Araba kullanırken bile birini sürekli Go Plot yaparım..:D:D |
Erol abi bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler.
|
Saat 16:52. |