![]() |
Kısa Sığacık/Seferihisar/İZMİR avım
Selam arkadaşlar bugün yine herzamanki yerime gittim çapayı attım tekne oturdu aradan 3-5 dakika geçti yarım saat içinde bu 5 balığı aldım daha balık saatinin gelmesine en azından bi saat vardı. Yani esas balığı o saatten sonra yapacaktım ama çok acil bi telefon gelince demir alıp gitmek zorunda kaldım. kısacası yine yarım saatlik balık yine kalite:)D[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
valla Mustafa kardeş sana nasıl gıpta ediyorum bilemezsin, biz ayda en fazla 2 kere zar zor gidiyoruz, nasibin bol olsun..
|
Maşallah Mustafa kardeşim her defasında Mercanları buluyorsun afiyet olsun.
|
Ellerinize sağlık mustafa bey kısa günün karı diyelim nasibiniz bol olsun rastgelsin
|
:)) çok sağol burak kardeşim allah sanada çok balık nasip etsin inşallah.
|
çok sağol turgay abi sen pek çıkmıyorsun ama çıktığında seninde nasibin hep açık olsun.
|
sizde çok sağolun gökhan bey ve bahar hanım sizinde her daim şansınız açık olsun
|
Ya yiğen sığacıkta balık bırakmıyacaksın bi fırsat verde balıklar çoğalma fırsatı bulsunlar :D :D Ama yinede tebrikler kısa zamanda güzel bir av çıkarmışsın...
|
Çok komiksin amca yaa:))D Allah sana daha çok fazlasını ve büyüklerini nasip etsin inşallah
|
mustafa kardes yarım saatlık bır ava bu balılar harıka
paylasım ıcın tesekkurler |
Saat 19:39. |