![]() |
zıpkınla balık avı
bugünkü olta ile yapılan balık organizasyonundan müthiş keyif aldım.zıpkınla dalış açısından bana tecrübelerini aktaracak üstadlar ile tanışmak istiyorum..düşünceleriniz için şimdide tşkler.
|
İyi akşamlar, organizasyon çok muhabbet olmuş, biz gelemeyenler şansımıza yanalım artık bu aradaaramıza hoşgeldiniz imza ayarlarınızı tamamlarsanız hitapta kusur etmeyiz, hayırlı akşamlar dilerim..
|
siteye yeni yeni alışıyorum :) imza ayarlarını bulamadım :)
bu arada ben tolga dal vestelde çalışıyorum manisada oturuyorum... |
Hoşgeldiniz;
İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]tıklayınız.. |
Alıntı:
|
çok tşkler...
zıpkınla balık avı organizasyonu olacak mı acabaa :) |
Alıntı:
Tabiyki zıpkınla avlanan arkadaşlarımız var mutlaka sana yardımcı olacaklardır.;) Bu arada resimlerde ve videolarda süper çıkmışsın.;) En kısa zamanda resimler ve videolar sahne alacak en güzel şekilde hazırlanıyorlar...;) |
selam
öncelikle sitemize hoşgeldin.bende saruhanlıda oturuyorum ve c.b.ü hastanesinde çalışıyorum.oltanın yanı sıra zıpkın ilede avlanıyorum.elimden geldiği kadarıyla bilgi alışverişinde bulunabilirim..istersen birgün gel bir çayımızı iç.muhabbet ederiz..saygılar...ismim mehmet ocaklar
|
Alıntı:
ilgi alanına girmek lazımmış demek:D:D:D... |
her zaman takipteyim merak etmeyin..şu sıralar fazla gidemedik balığa o yüzden raporda yok ama kısa zamanda yeni maceralarla aranızda olurum..
|
Saat 12:47. |