![]() |
Manisa'dan gelen ziyaret
Manisa'dan Öner kardeşimin oğlu Seyit ile birlikte ani gelişi bana süpriz oldu.Dostluğumuzun sadece sanalda olduğunu değil realde de olduğunu kanıtlamış olduk:helal:
Bol bol sohbet ettik Haluk abininde kulaklarını bol miktarda çınlattık:)Öner' inde merak ettiği kitabı biraz göz gezdirip beğenmesiyle okumak için benden istemesi.Kısaca çok güzel bir gün oldu. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Üstadımız Haluk abimizin kitabını incelerken [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HERKESE BÖYLE GÜZEL DOSTLUKLAR DİLERİM ÖNER KARDEŞİM TEŞEKKÜRLER |
Nasıl yakaladım sizi ama.Bensiz geldi ya Öner yanına sorarım ben ona.Neyse ara sıra böyle buluşmalar iyi oluyor.Necati,Doğan ve Figani dayım da bu gün berabermişler.Allah muhabbetinizi bozmasın..
|
Alıntı:
ama olsun kamil kardeş sağlık oldukça böyle buluşmalar herzaman olcak;)bizler sanalı çoktan aştık :)onun içinde kendi adıma çok mutluyum ;) baksana necati ailesi ile doğan ı alıp sevgili figani dayımızı hem gezi hem ziyaret ile babalar gününüde kutlama amacıyla gitmişler:)önerde aynı düşünce ile bana ziyarete gelmiş.bundan güzel dostluklar olurmu :) sevip sevilmek sayılmak gerçekten çok güzel :) |
Haklısın Hasan BABA :P..Babalar günün kutlu olsun bu arada..Beni işletemezsiniz ,çünkü ben İŞLETME okudum;)İsterseniz size ders veririm..
|
Alıntı:
ders verirsin ona karışmam :):) bak biz dersimizi üstad haluk abimizin kitabından alıyoz :D:D |
bu dostluklar bozulmaz işte :D:D:D:D
|
muhabbetiniz bol olsun Hasan abi.
|
Alıntı:
bozulmaz kardeşim :) Alıntı:
|
Hasan abi çok sağol ailecek bizimle çok yakından ilgilendiniz,Allah razı olsun..;)
Şimdi sıra sizde ailecek bekliyoruz haberin olsun..;) |
İşte dostluk işte içtenlik işte samimiyet....RASTGELSİN ayrıcalığı işte bu... Sanaldan reele ilerleyen bir dostluk akış hızı.....
Tüm dostlukların reelde de devam etmesi dileklerimle... |
Saat 21:44. |