![]() |
Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sevgili dostlarım geçen haftadan beri işlerimden dolayı biraz problemler yaşadım.:hıııı:bu sıkıntıları atmak için benim bir an önce stresten uzak kafa dinlemeye ihtiyacım vardı ;) bende aynen öyle yaptım yeğenim ercan ile hasbel kader sadece kafa dinlemek için yola koyulduk :)yolumuz herzamanki gibi benim için en bereketli avlaklarımdan biri olan zeytinler (mersin koy)yolunu tuttuk :) çok güzel bir gece geçirdiğimi söyleyebilirim.üç defa çay demledim yeğenim ercan bol miktarda mandagöz yakalarken bende onu seyrediyodum.benim işim sabahtı ve öylede oldu.bereketli bir gündü.:) video çekmekten kameranın pili bitince yeğenim ercan telefonu ile birkaç kare fotoğraf çekti bana ulaşıncada sizlerle paylaşırım bendeki fotolar azda olsa idare eder ;) herkese bu avımdan daha güzel avlar dilerim.:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ustam tebrik ederim harika videolar :)
Ne sıkıntı kalmıştır ne stres. Darısı başımıza... |
Hasan Abim tebrikler. Çok keyifli görüntüler. Özlemiştik böyle paşa avlarını...
|
Hasan abi ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş... Paşalar seni güzel karşılamış abim.... Daha berekeli olsun inşallah... Ercan abide kareleri güzel yakalamış.... sağlıkla kalın...
|
işte benim özlediğim abim...
|
YUH BEEEEEEEEE.......
Benim izine gitmemi mi bekledi bu paşalar?? Bu ne yahu ?? Hasan abi kutlarım seni ve Ercanı.. Paşa Team a yakışan işte bu.. Paylaşım için teşekkürler..... Eskişehirden selamlar.. |
hasan abııı valla 3 haftadır dugun derneklerden bır yere gıdemıyom bırde bulusamıyoz zaten kafayı kırdım ıslerım bıttı artık zaten pasa teammm baslasın işe demi abı :D
hasana bı senı ve ercan kardesımı tebrık ederım yav sen çipuramı tutuyon yoksa ısparozmu ne heycan ne panik bu kadar rahat nasıl duruyon anlamadım abi :D:D:D hasana bı bır sey daha soracam hiçç pasa avcısı dıye kurs acmayı dusundunmu :D:D:D:D herzaman pasateam bunu yapıyor zaten |
Hasan kardeş tebrikler, kutlarım.
paylaşım için teşekkürler.:helal::) |
tertibim herşeyiyle harikasınnnnnn
|
Ustam tebrikler soluğu deniz kenerında alman yeter;) birde ben alsam of değmeyin keyfime derim şimdi :D eline koluna yüreyine sağlık ;)
|
Saat 14:34. |