RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilen gören duyan söylesin lütfen (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7854)

Tuncay GÜNAY 06-07-2010 19:01

Bilen gören duyan söylesin lütfen

BU HAFTA SONU DİDİM ALTINKUM DA OLACAĞIM. :) BU BÖLGENİN AVLAK YERLERİNİ BİLEN VARMI ? KIYIDAN NERELERDEN AVLANABİLİRİM ? MAVİŞEHİR, AKBÜK, VS KIYIDAN NERELERDEN HANGİ BALIKLAR TUTULUYOR. İLGİLENEN ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. :helal::helal::helal::helal:

Mehmet BODUROĞLU 06-07-2010 19:52

Ben bu konuyla çok ilgilendim Tuncay :D

Öncelikle olta takımlarını arabana güzelcene yerleştiriyorsun.
Sonra iki elin ile kafanı tutup düşünüyorsun ?
Didim ? Altınkum ? ve oltalar ???
Yok yok olmaması gerek diyerek tekrar eve bırakıyorsun oltalarını ve tatilin, güzel yerlerin tadını çıkarıyorsun.
Ayrıca birkaç güzel balık lokantası bulman senin için çok daha harika olacaktır düşüncesindeyim.
2 tekde tekirdağ yanına ...

seyirsubayi 06-07-2010 20:37

oncelıkle merhabalar... kazıklı koyunda avlanabılırsın dostum

Tuncay GÜNAY 06-07-2010 20:43

mehmet kardeşim konuyla gerçekten ilgilenmişsin kesinlikle eminim.:D:D:D en doğru yol senin dediğin gibi öyle yapmak en doğrusu:):):) tecrübe edilmiş test edilmiş onaylanmış bir şeye kalkışmamalıyım sanırımm :D:D:D:D:D:D
fikir güzel :) sağolasın kardeşim. manisaya org. görüşmek üzere KAHVELER SENDENNN :D:D:D:D

Tuncay GÜNAY 06-07-2010 20:47

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 88920)
oncelıkle merhabalar... kazıklı koyunda avlanabılırsın dostum

okan kardeşim teşekkürler kazıklı akbük tarafında oluyor sanırım. duydum ama görmedim orayı hiç ya nasip deyip gideyim bakalımm. saolasın kardeşim.

yenal45 07-07-2010 17:28

vallahi didim güzel balık avyapacağın yerler nerde bilmem ama güzel bir denizi vede pilaşı var sana iyi tatiller dilerim ailenle beraber rastgelsin

kaptankarabulut 07-07-2010 18:44

Tuncayyyyyyyy sen nerelere gidiyon bakem.:hıııı: :hıııı:

Yani bi hafta hava bozuk dedik diye bizleri terk mi ediyorsun..Bak bir sonraki haftaya doğru hava sanki biraz düzeliyor gibi...Takımları hazırlamaya başla.:D :D :D

Taygun KOCABIYIK 07-07-2010 18:55

Tuncay abim daha önce 5-6 defa didim-akbükte avlandım. Çok verimli yerler var.
Okan abinin bahsettiği kazıklı koyunda takoz gibi mırmırlar, lidaki ve çupralar, kol gibi levrekler var gerçekten. Köyün içinden geçtikten sonra karşı tarafa geç orda ufak bir kumsal benzeri yer var. (hatta bi ara hatırlatırsan fotoğraflarını bulurum senin hatırın için) Oradan oltanı salla ama yem problem olacaktır mamun ve madya alman lazım yengeçte bulunsun yanında diyeceğim ama oralarda hangi yemi bulursan onunla avlanacaksın gibi bir his var içimde :(

Akbükte ise akbükün sonuna doğru balık çiftliklerinin olduğu yerler vardı, şimdi çiftlikler kaldırılmış olabilir fakat sorarsan tarif ederler oranın yerlileri. O bölgedede verimli av yapabilirsin. Ama Ebru ablamı kandırabilirsen, izin koparabilirsen doğru hiç başka yer arama kazıklı koyuna git.

düzenleme: Birde kapris otelin (ingilizcemsi bir şekilde yazılmıştı ismi caprice olabilir) önlerinde gece mırmır oluyordu. Ama borukurdu bulman lazım yem olarak.

Hasan BALIKÇI 07-07-2010 19:03

tatilemi gidiyon balığamı;)önce ona karar ver çünkü söylediğim yere gidersen çolu çocu unutursun :D:Dkendine güveniyosan doğru kazıklı koyuna yemin madya olsun misinan 0.35 iğnen 0.2 hadi rastgelsin.:)dayak yersen karışmam;)(ha mamun dayandırabilirsen yanında bulunsun);)

Kamil ESEN 07-07-2010 19:14

Bence kalamar ve kurutulmuş boru kurdu yeter..

Saat 19:11.