![]() |
askerlik bitti balık avlarım başladı.tamamını munzur suyu ve kolu olan kızılca suyunda mepps2-3 numara,vinrax2-3 numara (sarı-kırmızı renkler) ve river2sea bee modeliyle tuttum.harikaydı bakalım bir yıl nasıl geçecek alabalıksız.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Akın kardeşim askerlik sonrası maşallah hızlı giriş yapmışsın tebrikler afiyet olsun..
|
Akın harika balıklar afiyet şeker olsun :helal::helal::helal: nasiplerin daha çok olsun güzel bir av olmuş Allah daha iyilerini nasip etsin RASGELSİN kardeş
|
Akın abi balıklar ve doğa harika tebrik ediyorum.
|
Süpersin Akın çok güzel alalar yakalamışsın
Ellerine sağlık ...;) Bu işinde uzmanı sensin gibime geliyor Afiyet bal şeker olsun...;) |
sağolun arkadaşlar özlemişim alaları.bilecik'te turna yakalamaktan baygınlık gelmişti artık.250gr ala 1.5kglık turnadan çok daha iyi direniyor.yakalamsı çok zevkli gerçekten tavsiye ederim
|
çok güzel balıklar tebrik ederim güzel av olmuş
|
Akın kardeşim geçmiş olsun..
Haydi bakalım hayırlısı yeni paylaşımlarını bekliyeceğiz.. Sağlıklı güzel avlar.. |
Çok güzel bir rapor ve görseller paylaşmışsın.Gerçekten bayıldım.Tebrikler.Az rastladığımız cinsten bir av olduğu için çok ilgi çekici geldi.Rastgelsin kardeşim.
|
Akın abi harikasın...Heleki son resimdeki alalara resmen bittim......
|
Saat 19:37. |