![]() |
18 Eylül 2010 İzmir Karaburun, Yeniliman
Cumartesi günü Karaburun Yeniliman ‘dan tekne ile yaptığımız mercan avını sizlerle paylaşmak istedim.
Yem olarak sülünez kullanılmıştır. Derinlik 80 metre ile 100 metre aralarında, Çapa atmadan akış ile avlanılmıştır. Sizlere daha güzel balıklar rastgele :) Benden güzel bir dülger, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nedim arkadaşımın yakaladığı güzel bir kırlangıç, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balıkları paylaştıktan sonra benim payıma düşenler . [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bereketli av geçirmişsiniz,
Daim olsun.:) |
Sevgili Salih, seni Karaburun'a kaptıracağız balık böyle giderse :)
çok tebrik ederim, afiyet şeker olsun. |
Güzel av olmuş tebrikler,
Avlarınız daim olsun.. |
Yarasın Salih kaptanım harika av olmuş :) Hava bana şöyle müsade etmedi ki bir kaç mercan daha çekeyim bayramda :(
|
Salih bey, tebrik ederim çok güzel bir av olmuş.
|
maşallah bereketli bir av olmuş allah daha güzel avlar nasip etsin paylaşım için teşekkürler:helal::helal:
|
Alıntı:
Alıntı:
fırsatım olsa, tekneye sahip çıkılacağını bilsem bu akşam tekneyi Karaburun'a götürürdüm ama maalesef çok uzak. daha güzelleri sana rastgelsin. Bu arada geçen yıl Kokar koy da çok güzel balık avlamıştım oraları da mı kesatlaşmış üzüldüm. daha güzelleri sana rastgelsin :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
maşallah güzel ve bereketli av olmuş. pazara güzelbahçede olacağım banada rasgelir böyle yakışıklı balıklar inşallah.
|
tebrikler salih abi güzel balıklar dahada iyileri nasip olsun
|
Saat 17:38. |