![]() |
Rıdvan av raporu..
Selam değerli dostlar,
yakın zamnda yakaladığım balıkları sizlerle paylaşmak istedim. işlerimin bozulması sebebiyle sizlerden istemiyerek uzak kaldım umarım beni unutmamışsınızdır.:) kullanılan yem yengeç,takım, 10gr. gezer kurşunlu tek iğneli. zarganalar için,zargana topuna bağlı bir kulaç uznluğunda bedene bağlı kurutulmuş zargana yem olarak kullanıldı. elimdeki çupra 510 gr. geldi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] limit altı olan lidaki iğneyi yuttuğundan yaşama şansı yoktu bu yüzden alakoydum. normalde geri salınması gerekirdi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlerda 350 ila 500 gr arası. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu çupra ise 550 gr civarında. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Rıdvan abim tebrik ederim avlar çok başarılı, zarganaları nereden tuttun öğrenebilir miyim :) Hem çekmesi hem lezzeti iyi bir balık.
|
rıdvan kardeşim güzel bir av olmuş tebrikler. taygunun da sorduğu gibi nerede avlandınız çok merak ettim.
afiyet şeker olsun. |
Rıdvan kardeşim paylaşımın için teşekkürler. çıpranın ve zarganaların maşallahı var. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
zarganaları urla iskeleyi geçince gelin kaya denilen bir yer var... o raya adını veren kayanın tam arkasındaki dolgu taşların ucundan yakaladık.(yakaladık diyorum çünkü çoğunu Tekin abim yakaladı ) bende o arada onun videolarını çekmekle meşguldüm kardeşim. yakında videolarıda sizlerle paylaşacağım. aslında son bir saatte karar verdik zarganaya,jeton geç düştü isparozlarla boğuşurken birden lamba yandı.:D orası zargana için mükemmel bir yerdir çok daha irilerini yakalayanlara şait oldum. yanlız arkadaşlardan ricam LÜTFEN KATLİYAM YAPMAYIN)İhtiyacınızkadarını yakalayıp işi tadında bırakın. daha olmadı yakala brak yapın lütfen. |
Alıntı:
taygunla birlikte sanada cevap vermiş oldum sanırım. sizede rasgelsin. |
Alıntı:
saygılarımla rasgelsin ustacım. |
güzel avlar rıdvan biladerim :helal::helal::helal:
herdaim daha iyilerine biladerim :) |
rıdvan abi maşallah balılar süper zarganada herzaman şansın bol olsun rastgelsin paylaşım içinde reşekkürler
|
Güzel paşalar tutmuşsun.Şansın daim olsun kardeşim..
|
Saat 20:35. |