RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   07.11.2010 Uzunada (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8368)

Fearless35 07-11-2010 17:00

07.11.2010 Uzunada

Yer:Uzunada
Yem:Sülünez,Mamun

Uzunada yine bizlerden bereketini esirgemedi, kısa metraj bir av yapmamıza rağmen herkesin tavası doldu denilebilir. 35 ad. Mercan ve karışık olarak karagöz, istavrit, barbun ve gopez aldık. Sabah 6:00 sularında yoldaydık, küçük bir aksilik yüzünden 8:30 gibi denizdeydik, öğlen 14:00 de bir arkadaşımızın işi dolayısı ile karaya çıkmak durumunda kaldık, sahil güvenliğin sıkı kontrolü vardı, hemen hemen her tekneye yanaştılar, ağırlıklı olarak mercan aldık, lidaki çok seyrek geliyor, ama yavaş yavaş başlayacak gibi sanki. Aşağıda bir kaç fotoğraf var, herkese Rastgelmesi dileğiyle....

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

orhan yıldız 07-11-2010 17:46

tebrikler dostum kirmizilar harika daha iyi avlara bol sanslar avın hep böyle beretli olsun

Çağatay 07-11-2010 22:14

Hey, maşallah. Biz 12 mercan tuttuk rapor yazdık, siz maşallah malı külliyen götürmüşsünüz, tebrik ederim. Uzunada civarı benim eski avlaklarımdan ama avlanma yasağı sınırı artırıldıktan sonra bir kere gittim, onda da antenler mevkii hizasında askeri bota yakalandım. Bin türlü laftan sonra bizi cezai işlem yapmadan bıraktılar. İşin açıkcası artık gitmeye çekiniyorum. Yasak sınırı çizgisi değişken olsa da aşağı yukarı ortalama kıyıdan 1000 yarda yani 940 metre, neredeyse 1 km. Bu uzaklığın dışının zemin yapısı da genelde çamur ve balçık. Köstem batığı gibi balık yapan yerleri saymazsak. Siz, yasak sınırı dışında nerelerde avlanıyorsunuz merak etmedim de değil. Bir kez daha tebrik ediyorum bu güzel avınız için.

Bu arada forum yönetimi fotoğrafları küçültürse konu daha kolay izlenebilir.

Engin Bahce 07-11-2010 22:22

kırmızı olsun bizim olsun tüm ekibi kutluyorum darısı bizlerin basına oltanıza saglık

Necati ARAT 08-11-2010 08:09

Paylaşım için teşekkürler..
Ekibi kutlarım..
Özlemiştik kırmızıları gözümüz şenlendi..
Paylaşım içirn teşekkürler..

Salih Reis 08-11-2010 08:52

Sevgili Ufuk tebrik ederim, kırmızılar çok güzel :)

bu arada sahil güvenlikle ilgili bir sorun yaşadınız mı diye merak ettim,
neler istediler ???

beraşev 08-11-2010 13:29

Maaşallah doğrusu. Tam bir mercan cennetinde avlanmış olmalısınız. Paylaşımınız için teşekkür eder, bereketli avlar dilerim.

Fearless35 08-11-2010 13:57

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 95593)
Sevgili Ufuk tebrik ederim, kırmızılar çok güzel :)

bu arada sahil güvenlikle ilgili bir sorun yaşadınız mı diye merak ettim,
neler istediler ???

Abi Hiçbir problem yaşamadık, sadece adadan birazcık daha uzaklaşmamızı istediler ama diğer teknelerin işlemleri bizden çok daha uzun sürdü sebebini bilmiyorum, tüm evraklarımız ve techizatımız tamdı ve tekne daha önce de incelendiği için bir aşinalık olabilir diye düşünüyorum.

Bu arada teşekkürler abi kırmızılar için..

Fearless35 08-11-2010 13:59

Alıntı:

Çağatay tafarından gönderildi (Mesaj 95577)
Hey, maşallah. Biz 12 mercan tuttuk rapor yazdık, siz maşallah malı külliyen götürmüşsünüz, tebrik ederim. Uzunada civarı benim eski avlaklarımdan ama avlanma yasağı sınırı artırıldıktan sonra bir kere gittim, onda da antenler mevkii hizasında askeri bota yakalandım. Bin türlü laftan sonra bizi cezai işlem yapmadan bıraktılar. İşin açıkcası artık gitmeye çekiniyorum. Yasak sınırı çizgisi değişken olsa da aşağı yukarı ortalama kıyıdan 1000 yarda yani 940 metre, neredeyse 1 km. Bu uzaklığın dışının zemin yapısı da genelde çamur ve balçık. Köstem batığı gibi balık yapan yerleri saymazsak. Siz, yasak sınırı dışında nerelerde avlanıyorsunuz merak etmedim de değil. Bir kez daha tebrik ediyorum bu güzel avınız için.

Bu arada forum yönetimi fotoğrafları küçültürse konu daha kolay izlenebilir.

Abi teşekkürler..Bizim avlağımız da dediğiniz gibi adanın 1.6 km kadar dışında ve adanın burnuna doğru.

Fearless35 08-11-2010 14:03

Alıntı:

beraşev tafarından gönderildi (Mesaj 95609)
Maaşallah doğrusu. Tam bir mercan cennetinde avlanmış olmalısınız. Paylaşımınız için teşekkür eder, bereketli avlar dilerim.

Teşekkürler..daha iyileri sizlerin olsun..

Saat 00:22.