![]() |
Çeşmealtı Haftaiçi Kaçamağı 07.12.2010
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Benim, yokluğumdan faydalanıp Enişte ve Abdullah Abi balığa çıkmış. Gönderdikleri notu ve resimleri sizlerle paylaşıyorum. İbrahimcim selamlar!!!!!!!! siz olmadan olmuyor ama tekne yosun tutmasın dedik şöyle bir dolaştık gitmişkende balıklarla tokalaştık.. selamlar..... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ohhh ohh ohh çok güzel balıklar :) yosun tutmasın diye iyi ki denize çıkmışlar.. Biran evvelde sen çık ki yosun hiç tutmasın abi :)
Tebrik ediyorum enişteyi ve Abdullah abiyi. Rastgelsin. |
anıl kardeşim teşekkürler....
|
Aptullah abi tebrikler iyi av olmuş kırlangıç da nefis gözüküyor İbo olmasa da farketmez değilmi abi rastgelsin.
|
Süper av olmuş, havanında güzel olduğu bir gün iyi değerlendirilmiş.
Tebrikler... |
İbrahim kardeşim,paylaşım için teşekkürler.İyi ki tekne yosun tutmasın diye bi dolaşmışlar bir de balığa çıkıyoruz deselerdi nasıl gelirlerdi bilmem..Afiyet bal şeker olsun ama bi şey dikkatimi çekti.Senin yazdığın tarihe göre dört gün sonra yıl başı.:D :D :D
Yanlışsam söyle...:D :D :D |
güzellere ne denirki ?
helal olsun ve afiyet olsun denir.:) |
Alıntı:
Neyse tarihe ben el attım ;) |
İbocum akvaryumunu gördüm bayıldım sen denize çıkamadığında neden neden sıkılmadığını anlamış oldum bu arada enişteler avı hekimdemi yapmışlar ??
|
İyi yapmışsınız biz çıkamıyoruz siz bizim yerimize de tokalaşın çupralarla mercanlarla kırlangıçlarla ;)
|
Saat 21:25. |