![]() |
Alanya dan av resimleri
Jigle yakaldıgım balıklar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Remzi abi harika resimler..
Jig ile ilgili bilgilerinizi ve püf noktalarınıda öğrenmek isteriz.. Şansınız daim olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Çok güzel fotoğraflar. Bir kısmını daha öncede paylaşmıştınız. Hatta videolarınızı da izlemiştik..
Jig avcılığı hakkında bizi aydınlatır ve püf noktalarından bir kaç örnek verirseniz mutlu oluruz.. Saygılarımla.. |
Remzi abi çok güzel balıklar bunlar sırf kalite maşallah allah devamlığını daim etsin.
|
remzi biladerim her kare ayrı güzel:helal::helal::helal:
böyle güzellikleri yaşamanız gerçekten çok hoş olmalı.bendemi jig yapsam acaba? yok ama herkese yakışanı yapmak hoştur.sanada jig yapmak yakışıyor.:helal::helal:senin elinden tuttuklarınızda senin kadar beni heycanlandırıyor devamlarını dilerken bizden esirgememenizide istiyorum.:) |
müthiş trofeler...hele kırmızı tam kapaklık mübarek gözümü ayıramadım üstünden:helal::helal::helal:
|
vallahi gözlerim açıldı maşallah çok güzel balıklar bunlar şansın dağim olsun rastgelsin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 16:28. |