![]() |
Isparozların istilası
Bu hafta sonunun yine bozuk olacağını düşünen doktor Samim abimiz,çarşamba gününün güzel olmasını fırsat bilerek limandan İbrahim arkadaşımızıda yanımıza alarak soluğu kanalda aldık.
O gün sanki bahardan kalma bir gün vardı.Ama denizin dibinde de sanki isparozların bayramı vardı. İndir bindir ikişerli üçerli dörderli lidaki büyüklüğünde isparozlar.:D :D :D İsparozlardan fırsat bulan erkek mercanlar ve istavritlerde zaman zaman teknemize teşrif ettiler. Tabii isparozlar bol olunca akşama kadar misafirler (pelikanlar) bizi hiç yalnız bırakmadılar.Küçükler onlara büyükler kovaya..:D :D :D Ocak ayında bahardan kalma bir gün yaşadık.Keşke hafta sonlarıda böyle olsada tüm dostlarımız sitres atma olanağı bulsalar... TÜM DOSTLARA RASTGELSİN.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Abicim güzel av olmuş ellerine sağlık afiyet olsun
|
süleyman abi ısparozların maşallahı var:)
gubesslerde besiliymiş.. güzel bir günde güzel bir yapmışsınız yine.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Üstadım,tavalık olmuş yine,bidahaki sefere daha güzel olur inşallah.
|
Severim isparozu :D
Balık olsun ve yeterki taze olsun. Hele birde ben yakaladıysam. Dokunmayın keyfime. Daha iyleri oltanızda olsun inşallah. Teşekkürler kaptanım paylaşım için. |
ya kaptanım ne güzel kareler bunlar kalamarların maşallahı var mercanlara zaten aşığım ben sayende gözümüz gönlümüz bayram etti afiyet şeker olsun kupes yokmuydu kupes özledim ben onlarııı :):):)
|
Denizin gerçek pirihanası ısparozlar.
Güzel bir gün geçirmiş olmanız çok güzel paylaşım için teşekkürler abi...:helal::helal: |
Desene Süleyman abi güzel bir temizli operasyonu yapmışsınız...:D:D:D;)
|
Saat 19:19. |