![]() |
Yine Bir Misafiri (Oğlu ile)Ağırladık...
Evet değerli dostlar Balık Bahane Sohbet Şahane sloganı ile çıkmaştık bu yola.:)
Bugünde Sitedeki yeni ÜSTADIMIZ Murat ÇAKMAKÇI ve Oğlu Ahmet Çakmakçı ziyaretime geldi.. Öncelikle zahmet ederek buralara kadar geldikleri için teşekkür ederim..;) Tabiiki insanların ortak noktası bir olunca keyifli bir sohbet başlayıveriyor ne hikmetse..:D:D Murat hoş sohbet, efendi ve güler yüzlü bir abimiz..:helal: Oğlu Ahmet ise ayrıbir şeker..:helal: Sonrasında Yine site üyelerimizden Ahmet abimizinde sohbete ortak olması, Sitedeki Rastgelsin Kahvesinden Daha iyi bir Kahve ve sohbet ortamına çevirmesine yetti..:D:D:D Keyifli sohbetlerimizi çay ve misafirlerime bilhassa balıkcı misafirlerime ikram ettiğim Sakızlı kahvemizle süslemesek eksiklik olurdu..:) Bu keyifli sohbetin bir kaç karesini sizlerle paylaşmak istedim..;) Bu arada Yağız kardeşimde buradaydı ancak bizlerin resimlerini çekmekten onu bir kare içerisine almak aklımıza gelmedi..:rolleyes: Sağlıcakla kalın..;);) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ne güzel dostluklar :helal::helal::helal:
bu sitemizin başarısı kıskananlar çatlasın.. bir gün vakitsiz ben de uğrayacağım Necati kalın sağlıcakla |
Dostluklarınızın devamını dilerim.hoşça kalın ..
|
HELAL OLSUN:helal::helal::helal::helal:
|
vallahi kıskandım arkadaşlar eminolun
|
valla ben foto cekmekten ve muhabbetten foto cekılmeyı bıle unuttum ole guzel bır muhabbet vardıkı aklıma bıle gelmedı :D
murat abı ve oglu ahmet e cokk tesekkur ederım |
Vay vay vay tebrikler dostlar bende diyodum kulağım neden çınlıyo kaynatıldık arada desenize:D:D:D
Murat abi ufaklık tıpkı sen valla Rabbim sizlere bağışlasın maşallahı var tam bana çırak olacak eleman...:D:deli::deli: |
Rastgelsin'in kahvesi necati abimizin ofisi :) hala bilmeyen duymayan varsa koşsun damla sakızlı türk kahvesine yetişsin :D
|
pes vallaha 2 kere geldim oraya daha sakızlı kahveyi göremedim :D aşk olsun yani işin şakası tabii bu ortam çok güzel bunu anlayabiliyorumçünkü bende aynısını yaşadım sevgili necati abimizin yanında muhabbettiniz bol balıklarınız trofe olsun rastgelsin herkese :)
|
NECATİ VE YAĞIZ inanın bana akşam yemeğine kadar damla sakızı çiğnedim ben sohbete , kahveye doyamadım arkadaşlar ne yapacaz arkadaşlar sorarım sizle vakit nasıl geçti anlamadım bir daki sefer alirıza abi orda olmasını isterim 200 ü tartışırız m. dür, cm. dür da inanın bağa laz ulduğum halda işin içından çıkamamışımdır da ÇOK TEŞEKKÜRLER inşallah bir gün tüm RASTGELSİNLE tanışma imkanı buluruz
|
Saat 15:32. |