![]() |
13.02.2011 Çipura avı
selam arkadaşlar,
biraz geç yazdım ama işlerin yoğunluğundan anca vakit bulabildim.. 13 şubat pazar günü havanın geçen hafta gibi güzel olacağını duyunca yine geceden yola koyulduk. sardalyalarımızı bir gün öcenden almıştık mamunlarıda yoldan alıp devam ettik. sabahtan deniz pek birşey yapmasada öğleden sonra arkadaşlarla resimlerdekileri yakaladık. aslında gopez ve erkek mercanda vardı ama onları resimlememişiz. :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Aramıza hoş geldiniz öncelikle imza ayarlarınızı tamamlarsanız(ad soyad memleket doğum yılı vs.) hitabette sorun yaşamayız..
Paylaşım için teşekkürler güzel Balıklar.. Resimleri 800x600 boyutunda yükleseydiniz dahada hoş olacakmış.. Livarınız boş kalmasın paylaşım için teşekkürler.. |
gerçekten çok güzel av olmuş paylaşım için teşekürler
|
Güzel balıklar afiyet olsun.
|
hoş geldin keyifli paylaşımlar elinde dolu gelmişsin güzel balıklar kutlarım.. isim?
|
hoş geldiniz elinize sağlık
|
Güzel av yapmışsınız. Kutlarım.
|
Tebrikler güzel av olmuş devamını dilerim.
Avı nerede yaptığınızı merak ettim umarım bizlerle paylaşırsınız ;) İğneniz keskin olsun.. |
keyifli bir av olmuş, tebrikler
|
Aramıza hoş geldiniz güzel av tebrikler ama hala imza ayarları yok bekliyoruz.
|
Saat 21:22. |