![]() |
Hasan Balıkçıyla av başka güzel oluyor
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu hafta sonu Hasan abi (manisadan)Hasan abi (izmirden):D:D:D Yani bu hafta iki hasanla beraber ve ben,üç can dostu deniz kıyısında aldık soluğu çok güzel oldu ;) Cadırı bir çırpıda kurduk oltalarımızıda denizle kavuşturduk ocağımızı yaptık çaylarımızı demledik,keyifli muhabbet arkadan geldi zaten..;) Çok güzel bir hafta sonu geçirdik,balık zaten bizde ikinci planda ;) ama ikinci planıda ara sıra sıraya koyduk doğrusu :D:D:D Benim fota makinasına bir kaç poz takıldı bende sizlerle paylaşıyorum,Hasan abinin makinada'da pozlar var hasan abide sanırım ekler buraya ;) bende fotaları buraya koyup videoları birleştirmeye geçeceğim yani yakında video'da sizlerle birlikte olacak gercekten ilğinç görüntüler çektik diye size biraz tüyo vermiş olayım...;) İŞTE RESİMLER [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Manisalı Hasan abile ben geceleyin birar tane balığımızı yakaladık yiyecek balık çıkmıştı yani...;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hasan abi ben size demedinmi ben sabah çekecem balıkları diye söylediğini yaptı ve iki tane arka arkaya bir paşa bir mırmır kenarı ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gece çaylar gündüz tavukları yatırdık masaya...;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Geri idade bir Müren,bu arada mürenlede tanışma fırsatım oldu oltama ilk defa takılan bir mürenle:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] salınan lidakilerden bitanesi ve çekilen mırmır
buda paşaaaaaaaaa:) ama kameraman acemiymiş:D:D:D
|
Maşallah güzel bir gün geçirmişsiniz daha bereketlileri nasip olsunda bizde taaaaa buralardan seyredelim... napalım artık senede 1 bilemedin 2 defa bu ortamlarda olacağım...Şansınız ve dosluğunuz daim olsun...sağlıkla kalın ...Allaha emanet
|
Alıntı:
Doğan ne yapalım artık bizler burada avlarımızı yayınlayım senide gitmiş gibi hissettireceğiz izine gelince nasip olursada nasıl olsa acısını cıkartırsın sende;););) |
çok güzel bir av olmuş inşallah daha iyileride olur hasan bey paylaşım için teşekürler
|
Ohhhh muhabbet koyu, rahatınız yerinde.
Balıklarda süslemiş avınızı, daha ne olsun. Tebrik ederim 2 Hasan abimi ve Öner kardeşimi. Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. |
Tebrik ederim Öner abi çok güzel av yapmışsınız, devamını diliyorum..
Hasan abinin o meraya zate heykelini dikicez biz, şimdiden tasarımına başladım :) Ekibi tamamıyla da tebrik etmek istiyorum.. Şansınız daim olsun.. |
:helal::helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Yaa Öner'im HASAN BALIKCI ile balığa gidilirde boş dönülürmü ?.. Hele hele iki HASAN olunca bu da çifte şans demektir. Paylaşım için teşekkürler bereketli ve güzel bir gün geçirmişsiniz. Hasan'ım: sen zaten o lidakinin değil babasını dedesini bile kıyıya aldın.Eğer kaldıysa daha denizde o lidakinin yedi nesil önceki dedelerini çağırsın..:D :D |
öner kardeşim .:)
seninle beraber av yapmak ayrı bir güzellik.seninle beraber bir şeyleri paylaşmak keyif almak sohbet etmek herşeyden çok daha güzel.:helal: senin güzelliğin senin dostluğun ne bileyim bana büyük mutluluk ve huzur veriyor.iyiki seninle tanışmışız iyiki dost olmuşuz :) Hasan abi ile tanışıp aynı merada olta atmak sohbet etmek çok güzel :)yalnız hasan abi bişeyler yemeden duramıyor o biraz kötü :Dama çay deyince akan sular duruyor ;)tam benim gibi benim kafadan balık varmış balık yokmuş önemli deyil yeterki ocakta çayım kaynasın diyor :Dkaç demlik çay demledim hatırlamıyorum :D:Dhasan abi öner çaylar size feda olsun :) işin açıkçası sizlerle beraber av yapmak çok güzel :)inşallah dahada iyi güzel avlara imzamızı atarız.:) muammer kardeşimde bizlerin av yaptığı bölgeye sabah erken saate gelmeleri onlarlada birer bardak çay içip sohbet etmek ayrıca güzeldi.:)insan oralarda aynı hobiyi yaparken gördüğü tanıdığı bir yüze sanki asker arkadaşıymış gibi davranıyor özlem gideriyor.:)muammer kardeşim ve dayısına muhabbetlerinden dolayı teşekkürler.:) ne diyeyimki allah herkese böyle güzel dostluklar güzel avlar nasip etsin.:) |
Alıntı:
sana o kadar dedim gel seni PAŞA TEAM yapalım dinlemedin.:Dhala burdan bana diyorsun yok yedi sülalesi yok dedesinin dedesi :Dabi sende benimle gel PAŞA paşa tut:D:D çok attım demi süleyman abi :D süleyman abi güzel sözlerin için çok teşekkür ederim:) bak bende sana bi teklifte bulunayım :D:D gel senide Paşa team yapalım ;) yakında yeni şapka tişörtlerimizde gelcek sanada 5-6 tişört vereyim :D |
Alıntı:
Sen zengin ailenin çocuğu bense kenar mahallenin kimsesiz bir çocuğu :D:D :D:D:D:D O nedenle biz BİR ARAYA GELEMEYİZZZ :D :D :D :D |
Saat 22:50. |