RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Cumartesi günü Tanker batığı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9000)

oscar kaptan 07-04-2011 20:45

Cumartesi günü Tanker batığı

Cumartesi günü Saat 05.30 da Tanker Batığına gitmek üzere yola çıkacağım. Benimle gelmek isteyen arkadaşların telefonla irtibat kurmalarını rica ederim. limit 5 kişi. Teşekkürler.:helal:

Balikci Alp 07-04-2011 22:29

Hadi hayırlı avlar Oscar kaptan. Hiç gitmedim tanker batığına neresi olduğunu da bilmem. Bir müsait zamanda sana eşlik ederim. Umarım güzel bir hava eşliğinde bol nasipli gün geçirirsin.

oscar kaptan 07-04-2011 22:45

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 104324)
Hadi hayırlı avlar Oscar kaptan. Hiç gitmedim tanker batığına neresi olduğunu da bilmem. Bir müsait zamanda sana eşlik ederim. Umarım güzel bir hava eşliğinde bol nasipli gün geçirirsin.

cumartesi hava güzel gösteriyor. pazara bozacak gibi. nasip bakalım ne bulacağız.

Atakan_YeniFoca 08-04-2011 10:17

Alıntı:

oscar kaptan tafarından gönderildi (Mesaj 104322)
Cumartesi günü Saat 05.30 da Tanker Batığına gitmek üzere yola çıkacağım. Benimle gelmek isteyen arkadaşların telefonla irtibat kurmalarını rica ederim. limit 5 kişi. Teşekkürler.:helal:

Abicim sizlere bereketli avlar dilerim. Cumartesi günü burnumdan ameliyat olucam. Keşke olmayacak olsaydım keyifle gelmek isterdim. İnşallah iyileşince sizlere katılmaktan gurur duyarım. Rast gelsin.

SANSARTEAM 08-04-2011 11:49

cumartesi gunu bizde ıldır taraflarında olacagız bakalım hava bizi yanıltacakmı

trakonya55 08-04-2011 18:14

Alıntı:

Atakan_YeniFoca tafarından gönderildi (Mesaj 104336)
Abicim sizlere bereketli avlar dilerim. Cumartesi günü burnumdan ameliyat olucam. Keşke olmayacak olsaydım keyifle gelmek isterdim. İnşallah iyileşince sizlere katılmaktan gurur duyarım. Rast gelsin.

Geçmiş olsun Atakan,kulak derken burun şikayeti nereden çıktı.

trakonya55 08-04-2011 18:16

Yarın balığa cıkan arakadaşlara bol şanslar kaptanım.Rastgele.

oscar kaptan 09-04-2011 16:09

Teşekkürler

Bana eşlik eden Toprak kardeşime ve Süleyman (karabulut) Kaptanıma teşekkür ederim.
Sabah 06,10 gibiyola çıabildik ve dediğimnm batığa gittik. öğleye kadar hava müsaitti ve burada avlanabildik. Süleyman Kaptanım ustalığını konuşturdu ve devamlı mercanları çekti. Ama en büyüğünü değerli konuğumuz Toprak kardeşlim çekti. Kendisine afiyet olsun demekten başka ne diyebiliriz. Fotolarımızı ilgili bölümde (av raporu) görebilirsiniz.

Atakan_YeniFoca 10-04-2011 08:41

Alıntı:

trakonya55 tafarından gönderildi (Mesaj 104356)
Geçmiş olsun Atakan,kulak derken burun şikayeti nereden çıktı.

Orhan abi sağolasın. Uykuda horlama ve nefessiz kalma problemine yol açıyordu burundaki kemik ve etler ve küçük dilin bir kısmı alındı dün. Şükür iyiyim şimdi abicim. Selamlar.

Saat 23:02.