![]() |
Sıgacıkta 700 gramlık mercanlar
Selam tüm balık tutkunu arkadaşlar. İşte bugünkü nasibim En küçüğü 150 gr en büyüğü 700 gr bu mercanlar denkgeldi bugün şansıma:) yem olarak kabuklu çimçim ve mamun kullandım. bazı arkadaşlar ne renk iğne ve kaç numara diye soruyorlar. balığın işi sadece yemle iğne nasıl olursa olsun sen oltanı aşşağı indir eğer aşşağıda balık varsa o gelir bulur onu yeterki çok küflü ve tırnakları kırık olmasın yeter. Benim şimdiye kadarki olan tecrübem bu. Sİzlere şimdiden şansınızın bol olmasını temenni eder saygılar sunarım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrik ederim mustafa valla bunların yanına uzanasım geliyo sen hep oraya dizince, standartları bozmuyorsun maşallah miktar yer hemen hemen aynı... afiyet olsun teşekkürler paylaşım için....
|
ooooooooooo Ejder Balıkçı n'aptın sen yaaa :))))) Çok çok tebrik ediyorum. :helal::helal::helal: Balıklar şahane, istavriti bile bulmuşsun arada.
Ben bu kadar gaza dayanamam yarın sabah 8:30 ordayım. Müsait olursan mesaj çek. Nice bereketli avlara kardeşim. Afiyet şeker olsun |
Mustafa kardeşim seni kutlarım süper bir av olmuş.:helal::helal::helal:
avlarının devamını dilerim.paylaşıma teşekkürler. |
Helal Ejder kaptan,bu aralar boş geçmiyorsun,afiyet olsun.
|
Merhabalar,
İsmim Alaattin, Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. En kısa zamanda imza ayarımı düzelteceğim. Güzel bir av olmuş :) Yem olarak ne kullanmıştınız? |
Mustafa Kardeş paylaşımın için teşekkür,balıklar için tebrikler.Rastgele Kardeş.
|
Günün Sözü
Ejder Balıkçı = Kırmızı Hasan Balıkçı = Beyaz (Paşa) Şampiyon = Rastgelsin.org |
Tebrikler gerçekten hatırda kalacak güzel bir av olmuş.
|
Hey maaşallah ..
Mustafa yıkılmış ortalık yine Kırmızılarla.. Tebrik ederim kardeşim.. Gözümüz nurlandı vallahi.. Paylaşım için ayrıca teşekkürler.. |
Saat 19:06. |