RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Baba&oğul sazan 2011-1 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9440)

Onur ADIGÜZEL 14-07-2011 20:01

Baba&oğul sazan 2011-1

sevgili abilerim ve kardeşlerim; sonunda sazanı yakalamak nasip oldu :) benim bir tatlı su raporumu görünce şaşırmış olabilirsiniz ama kısmet bugüne imiş :)
geçen hafta Hasan abimizle çok keyifli ancak verimsiz bir kamp yaşamıştık. Bu hafta takvimde balık gösteriyordu babama telefon ettim gidermiyiz diye; tilki tavuk misali bir gülüşten sonra gittik malum avlağımıza.
sabah kahvaltısı ve öğlen kayıntısını Hasan abimizle, akşam yemeğini de sevgili badim Erkan abimle keyifli bir şekilde geçirdikten aşağıda göreceğiz resimlerdeki balıkları yakalayarak avımızı sonlandırdık :)
Kullandığım yöntem klasik dede yöntemi :)
kullanılan yem : mısır+boncuk
yakalanan balık : 2 adet ; 5700gr ve 6700 gr yakışıklı pullu sazan :)

buradan gerek yanımıza gelerek gerekse telefondan bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza babam ve kendi adıma teşekkür ederim. Ayrıca Ali Armağan abime de taktiği için teşekkür ederim :) ;) :)

tüm dostlara bereketli avlar dilerim :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Murat ÇAKMAKÇI 14-07-2011 20:54

:helal:Onur kardeşim çok keyifli bereketli av olmuş maşallah afiyet olsun:helal:

Erkan SÜLÜŞOĞLU 14-07-2011 21:47

Badime bak be en kötü avın böyle olsun..Akşam yemeği içinde ayrıca teşekler..

pendikli balıkçı 14-07-2011 22:23

Abi çok iyi bir av olmuş.O balıkları kıyıya çekmek baya zor ama bir o kadarda zevkli olmuştur eminim.Afiyet olsun.Rastgele.

TUĞYAN 15-07-2011 10:55

Maşallah diyorum afiyet olsun

kalfahasan45 15-07-2011 10:58

Onur hocam tebrik ederim çok güzel bir av olmuş baba oğul birde balık değmeyin onur hocamı keyfine manisadan SAMADER li tüm dostlarımıza selamlar rastgelsin

Hasan BALIKÇI 15-07-2011 11:02

:helal::helal::helal: helaliniz var :helal::helal::helal:

sevgili onur kardeşim gözlerime inanamıyorum:Dinanayımmı :D:D
bu balığı sen tutmamışsındır :D:Dyüzde yüz necati amcamın(babanın) işidir o :D:D
sevgili kardeşim senin böyle güzel avlarını herzaman beklerim :)senden daha çooook alar görcez :)
paylaşımın için çok teşekkür ederim.:)
bu balığı gördükten sonra sizin o taraflara gelmeyi biraz daha öne alabilirim ;)
necati amcama kucak dolusu selam ve saygılar :)

ustam18 15-07-2011 15:23

:helal:Onur Kardeş tebrikler.Çok güzel sazanlar yakalamışsınız.Pullarını israf etmeyin onların.zarfın üstüne yapıştırdığında ptt kabul ediyor.;)Paylaşımın için teşekkürler. Bundan sonraki avlarında trofe olur inşallah. Rastgele.:helal:

Kamil ESEN 15-07-2011 15:31

Onur bu ne kardeşim.Fotoşop filan yok demi?;)Maşallah kurbanlık dana gibi.Şansın açık olsun,rastgelsin..

nobelium 15-07-2011 19:03

tebrikler cok güzel balıklar... güzel av olmuşş devamı beklerizz.. afiyet olsun..

Saat 05:50.